Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak! Ti örültök a koronavírusnak vagy nem? Külföldi pasik vs. Bezártság?
Igaz, hogy most nem lehet kijárkálni, bulizni, csajozni. Ez a negatív része. De legalább nincs tele az ország külföldi pasikkal sem, ez legalább pozitívum.
Ti melyik felé hajlotok inkább? Örültök neki, vagy szerintetek ez összességében inkább szívás?
Az a baj, hogy a vírus után ugyanúgy ellepik az országot a külföldiek, a csajok meg ugyanúgy el fognak velük menni, szóval ott leszünk ahol a part szakad... ☹️
F
Ez a kérdés egy baromság. A külföldi férfiak eddig sem voltak konkurencia, egyedül a pesti bulinegyedben, illetve az olyan nőknél akik születésüktől kezdve gyűlölik a magyarokat, ami olykor jogos, olykor nem, de el kell fogadni.
Bezártság? Ki lehet menni simán az utcára, patakpartra, csak tömegben nem szabad lenni. Nekem bejön. Ismerkedés pedig eddig se volt, mert gyáva vagyok.
Nekem rohadt mindegy. Bár tény, hogy külföldiek ellopnak pár nőt, de a sikertelenségem fő oka úgysem ők lesznek. Mondhatni számuk elhanyagolható.
Örülni csak azért örülök neki mert elég introvertált vagyok, és már több mint egy hete el se kellett hagynom a házat (hál istennek).
Már kezd unalmas lenni ez a korona cirkusz. Eddig se voltam egy itthonról eljáró típus, ezért nem izgat.
Annyi előnye van, hogy kevesebbet kell dolgoznom.
Az idétlen szmájliparádé jellegzetesen troll munkára vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!