Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 21-27 éves egyetemista/diplomás, helyesebb arcú társkeresőző lányok csak legjóképűbb és legmenőbb pozícióban dolgozó férfiak üzenetére válaszolnak a társkereső alkalmazásokon?
> Tapasztalatból mondom, hogy imponál nekik a jól fizető, öltönyös meló, és az ezzel járó dolgok. Vacsik, utazás, sport, minőségi élet.
Persze, de csak ha jóképű a férfi. Ha nem, akkor egy-két drága randira jó vagy, utána csá.
Festő vagyok és nem vagyok jóképű, közel sem.
Mégis egy mesterdiplomás helyes barátnőm van.
Sokan úgy gondolják, hogy csak azért, mert gyerekkori szerelem. Tény, hogy 25 évesek vagyunk és nem láttunk más férfit-nőt egymáson kívül.
Tehát nem reménytelen. A társkereső egy húspiac, tehát ott tényleg nehéz beismerem
"kategória", bszki, mintha egy rohadt kocsiról értekeznétek, nem pedig élő, érző, értelmes individuumokról, EMBERI LÉNYEKRŐL!
Eszeteknél vagytok? 49/N
13.-nak.
Észnél vagyok.
A minőségi punci pénzbe kerül, sokba.
És ne mond, hogy a nők nem nézik a pasi pénzét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!