Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy felajánlottak neked egy kis kufircolást komoly kapcsolat helyett? Elfogadtad?
Így direktben nem. Inkább csűrték csavarták a körülményekeket, beetettek stb, úgy hogy aztán atvagtak mint sz.rt a palánkon. Nem rég is volt egy ilyen helyzet, de azt már sokkal jobban kezeltem.
Akadály meg leginkább annyi, hogy csak üríteni akarnak ezek a hímneműek(férfinak nem nevezném őket) kapcsolatot már nem akartak pl velem. Én meg naiv 3,14csa voltam 😅.
Igen és elfogadtam. Én sem akartam többet. Más kérdés, hogy rájöttem, nem nekem való.
Akadályok:
1. Még nem váltam el.
2. 11 évvel fiatalabb volt a srác.
3. Nem voltunk egymásba szerelmesek.
Igen.
Egy szórakozóhelyen megismertem egy intelligens lányt. Aznap haza kisértem és megbeszéltük, hogy találkozunk még. Tehát nem az a tipikus szórakozóhelyi affér volt.
A következő találkozón elmondta, hogy van párja, akivel nyitott kapcsolatban élnek.
Így 1 éven át egymás kufircpartnerei voltunk és nem bántam meg egy percig sem.
Az ok annyi, hogy egyenes volt mindig velem és nem kertelt.
Nekem pedig elegendő volt.
Nem volt még ilyen, legalábbis nem nyíltan. Volt pár csaj akin láttam, hogy nagyon akar valamit, de addig nem jutottam el, hogy kiderült volna, komoly a dolog, vagy csak éppen kívánósak.
Egyébként nem fogadnám el. Nem tudnék senkivel érzelmek nélkül, csak úgy lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!