Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A frusztrált, régóta férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A frusztrált, régóta férfi nélkül lévő nők azért frusztráltak, mert hiába vonzódnának az agyukkal a normális pasikhoz, ha nincs kémia, ugyanakkor hiába tudják a gyökerekről hogy azok, ha azokhoz meg nagyon vonzódnak?

Figyelt kérdés

Férfiként csak így tudom elképzelni, hogy van valami rossz ízű egészséges kaja, valami keserű szirup, amitől meggyógyulsz vagy simán egy kellemetlen reggeli hideg zuhany és edzés, esetleg tanulás és inkább a finom egészségtelen kaját, a forróvizes fürdőt, a kényelmes lustálkodást meg a cicás videók nézését választja az ember, aztán persze bosszankodik, hogy elhízik, beteg lesz, gyenge, erőtlen lesz és nem jut semmire az életben.

Meg vannak nők, akik ezt felismerték és ha már lúd legyen kövér, ha úgyis olyan pasival kell lenni, akihez nem vonzódnak, akkor az legyen pénzes és/vagy balek.

Eközben tele van a világ normális férfiakkal, akiknek matematikailag hiába jutna szingli nő, ha egyik sem vonzódik hozzájuk.

És lehet támadni a kérdésem miatt (úgyis tudom, hogy ez lesz), nem kell belelátni semmi olyat, amit nem írtam, nem panaszkodásból írtam, hiszen akihez valaki nem vonzódik ahhoz nem vonzódik, ezt nem lehet és nem szabad erőltetni és kikényszeríteni.

Csak tényleg szeretném megérteni. Mert férfiként nekem ez a kémia ismeretlen fogalom, nem tudom hova tenni. Vagy tetszik egy nő, vagy nem, de ez pár másodperc alatt eldől. Az összes többi meg már olyan személyiségbéli dolog, belső tulajdonság, ami pontosan meghatározható.

2020. ápr. 7. 02:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
#10: Jött lepontozgatni, de közben magára ismert.:)
2020. ápr. 7. 15:55
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Senkit nem pontoztam. És én nem írogatom a frusztrált baromságot, tehát te ismertél magadra, mivel otthon vered magadnak. Ez a programod. :D
2020. ápr. 7. 17:00
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
#12 betalált a kommentem úgyérzem 😂 Még mindig ezen lovagolsz.
2020. ápr. 7. 17:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

9: Puffoghatsz, személyeskedhetsz, akár pontozgathatsz is mint egy hisztis kamaszlány.

.

.

.

Vagy akár ki is fejtheted felnőtt ember módjára, hogy miért nem értesz egyet azzal, amit írtam. Rajtad múlik.:)

2020. ápr. 7. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
69%, te nem vagy egy felnőtt ember szintjén, akkor miért is állna le veled bárki is érvelni?
2020. ápr. 7. 17:56
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Az meg külön tetszett, hogy nők a romantikus regényekből meg mesékből szedik a férfi ideált. Hát, a tizenéves kiscsajok, akikre neked áll a rudi, azok lehet.
2020. ápr. 7. 18:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 még valami? :)
2020. ápr. 7. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Téged ki a franc kérdezett? :)
2020. ápr. 7. 18:14
 19/20 anonim ***** válasza:
😂😘
2020. ápr. 7. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 3 személyeskedés, 0 hasznos válasz. Biztos hogy én nem vagyok felnőtt szinten?
2020. ápr. 7. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!