Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kiírja a facebook profiljára, hogy egyedülálló, akkor jelentheti ez azt, hogy nyitott arra, hogy a facebookon ismerkedjen?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy nyitottabb-e annál, ha, nincs kiírva semmi, vagy, ha "nincs megejelenítendő kapcsolat", esetleg bekamuzik egy kapcsolatot?2020. ápr. 5. 21:45
11/15 anonim válasza:
#10: milyen felháborító, hogy a nők maguknak tetsző pasit akarnak. Nem is tudom, hogy mereszelik.
12/15 anonim válasza:
Nem.
#10: Igaza van a 11-esnek egyébként, nem tudom, hogy mi is ezzel a problémád... De én pl se csúnyáknak, se "jópasiknak" nem szoktam visszaírni face-en (nem mintha annyira sokan írnának... nagyon ritka), mert nem akarok kapcsolatot. Ha akarnék, akkor fent lennék társkeresőn, és ott ismerkednék, nem facebookon.
13/15 anonim válasza:
Igen, de csak jóképű férfiakkal.
14/15 anonim válasza:
Facebook nem társkereső, kb. senki nem szokott örülni a kéretlen üzeneteknek. ha fent lenne Tinderen mondjuk akkor egyértelmű lenne, hogy ismerkedni akar, de face kb. mindenkinek van, már jóformán létezni is nehéz nélküle. Az egyedülálló státusza meg kb. semmit nem jelent, nekem is egyedülálló van, aztán már fél éve van barátom :D
15/15 anonim válasza:
A Tinderen sem egyértelmű, h mindenki ismerkedni akar, lásd a sok tíz kamu profilost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!