Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 felett sosem volt senkim, már csak "szintemen alul" ismerkedhetek kapcsolat reményében?
"Én mindig annyit vártam el, amennyit én is nyújtani tudok"
"Szerintem hasonló a hasonlót vonzza, és pont emiatt nem kellene "indokolni", hogy miért válasszon. (amúgy mérnök infósként a diplomámat sem tartom olyan fosnak)"
A férjem mérnök infós, nekem humán diplomám van. Ő magas és erős, én vékony vagyok és törékeny. Ő mindent megszerel, én műszaki analfabéta vagyok. Ő szereti a matekot, én gyűlölöm. Ő képes 2 hétig itthon ülni, én két napot sem bírok ki, hogy ne menjek sehova. Ő realista, én álmodozó vagyok. Mégis 10 éve kiegészítjük egymást.
18: hagyd! sosem fogod meggyőzni őket arról, hogy ez a szintezés hülyeség. Szerintük kétféle nő van, az egyik aki méltó hozzájuk, mindenki más hülye, fogatlan banya.
Kardfogú tigris már nincs.
A legtöbb betegséget is legyőzte az emer.
Az evolúció viszont továbbra is teszi a dolgát, és gondoskodik róla, hogy legyen aki nem örökíti tovább magas szintű génjeit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!