Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek biszex lányokkal?
Még magam sem tudom, hogy igazán működne e nálam, régóta érzem vonzódom a lányokhoz is, viszont sokkal több kell náluk számomra , hogy bármi kialakuljon érzelmileg és ne csak a "szemem" kívánja.
Mostanában azt érzem, nem biztos, hogy férfit keresek magam mellé egy lánnyal boldogabb lehetnék. (nem a szerelmi csalódások miatt) Viszont nem teljesen tudom elképzelni az intim kapcsolatot velük. Eddig 2 lány volt akikkel úgy éreztem menne, egyik teljesen heteró a másik pedig szerintem teljesen érdektelen irántam. :)
Szóval hol ismerkedhetnék biszex vagy esetleg leszbikus lányokkal?
Szeretném kideríteni, hogy mi ez nálam, és menne-e? :)
Szia, én is hasonló helyzetben vagyok, nem voltam még lánnyal, de már egyre kevésbé vonzanak a férfiak.Eddig megpróbáltam elnyomni,de ez nem nagyon válik már be. És fogalmam sincs hol ismerkedjek és hogy vezessem elő valakinek, hogy még nem vagyok biztos a dolgomban.. :D
Jó lenne valakivel beszélni, ai hasonló helyzetben van, ha gondolod írj nyugodtan :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!