Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a viselkedés pozitív jel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a viselkedés pozitív jel?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen van egy kolléganőm, aki mindig néz engem. Sokkszor latom, h csak a szeme sarkából tekint rám, viszont kifejezetten hosszú ideg néz, ami kicsit elbizonytalanít, h nem mosolyog. Nem ismerem egyébként, köszönésen kívül még nem beszéltünk semmit. Nem volt rá alkalom.

Mit gondoltok, ez jó jel, vagy inkább csak azt nézi h én mit nézem?

Nekem kifejezetten tetszik a lány, és szingli vagyok. Sajnos őt nem tudom.

2020. ápr. 4. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Én mindig mindenkit nézek. Nem azért, mert akarok valamit másoktól, hanem mert szeretek mindent alaposan megfigyelni.
2020. ápr. 4. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Hát én szoktam nézni embereket, akik szimpatikusak, viszont nem szoktam minden random embernek mosolyogni, csak ha már ismerem az illetőt. Lehet bejössz neki, de lehet nem. Próbálj vele beszélgetni.
2020. ápr. 4. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit! Lehet, hogy érzi, hogy figyeled. Ha szeretnél valamit, akkor szólítsd meg, ha munka, ebéd, kávézás apropóján összefuttok.
2020. ápr. 4. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt a viselkedést LEHET pozitív jelként felfogni.

Lépned kellene, ahogy fentebb javasolták.

2020. ápr. 4. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak ellenőrzi: dolgozol-e. Lehet, hogy az inspirációt a rád való tekintgetésekből szerzi.
2020. ápr. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!