Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi az a viselkedes forma (pozitiv), amivel egy lany felhivja magara a figyelmeteket? 15/L
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 21:07
3/8 anonim válasza:
Józan paraszt ésszel gondolkozva hamar rájössz.
Egy fiú mivel kelti fel a te érdeklődésed?
Ugyebár azzal hogy jól néz ki (ahogy ti mondjátok "helyes")
Tehát akkor te mivel kelthetnéd fel az övét?
Nem a viselkedéseddel, az biztos.
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem en is eleg helyes vagyok, de neha tul szegyenlos,vagy hogy is mondjam es ezert kerdeztem. Mindenesetre kosznom a gyors valaszokat! :)
2013. márc. 4. 21:20
6/8 A kérdező kommentje:
Ez esetben lehet,hogy csak szimplan szerencsetlen vagyok...
2013. márc. 4. 21:40
7/8 anonim válasza:
Már eljutottam oda hogy semmilyen.
8/8 anonim válasza:
nekem az tetszik, ha valaki mer máshogy is gondolkodni, mint a többiek -kicsit lökött is. nagyon szomorú amikor egy helyes csaj olyan, mintha citromba harapott volna. ezenkívül olyan friss, tiszta a gondolkodása -és ez természetesen jön belőle :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!