Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerkedős alkalmazásokon a férfiaknak a nők kb.40 %-a tetszik, az átlagos külsejű vagy annál szebb nőknek viszont 100 férfiból kb. csak max.5 jön be igazán?
#7: egyik sem igaz rám, mégis kevés matchem volt, és szó szerint senki nem válaszolt hiába írtam szépet / jót / kedveset / vicceset.
Ha igaz lenne amit feltételezel, akkor az összes matchem akiknek írtam kapva kellett volna kapjon a lehetőségen, hogy van egy pasi, aki nem csak ágyba vinné őket, képes helyesen írni, etc. Nem így van....
7-es vagyok. Akkor ti abba a kategóriába estek, akik csak előnytelen képeket raknak fel. Megnéztem pár férfi ismerős profilját, közelről és alulról fotózott előnytelen szelfiket raktak fel meg túlságosan erőltetetteket. Kicseréltettem a képeiket nyaralós, természetes képekre és máris lett 10x több matchük.
Egyébként én is próbálkoztam ilyen 'statisztikákkal', hogy mindig más képeket tettem fel, néztem,hogy mennyivel több matchem lesz. Érdekes,hogy a nyaralós bikinis képeknél szintén 10x több matchem lett. Ennyit erről.
A másik meg a kutyás képek, amiket leszólnak egyesek. Miért ne adjam meg a lehetőséget arra,hogy olyanok húzzanak jobbra,akik szintén szeretik a kutyákat? Akiknek a kutyájuk egyben a hobbijuk, azok szeretik, ha nem olyanokkal matchelnek, akik utálják a kutyákat. Kutyás nőként a kutyás pasikat akkor is jobbra húztam, ha esetleg arcra nem is tetszett annyira.
A másik meg a válogatás. Szarrá tetovált pasit sosem szerettem volna, mégis adtam neki egy esélyt, mert arcra nagyon is szimpatikusnak tűnt. Aztán láss csodát, 2 éve együtt élünk és ugyanúgy imádja a kutyákat, mint én. Lehet kicsit át kéne gondolnotok az elvárásaitokat,mert ha csak 1 valaminek nem felel meg, még lehet belőle tökéletes partner.
U.i. Azóta a tetoválásait is megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!