Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerkedős alkalmazásokon a férfiaknak a nők kb.40 %-a tetszik, az átlagos külsejű vagy annál szebb nőknek viszont 100 férfiból kb. csak max.5 jön be igazán?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 14:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
10% meg a "nem válaszolok, minden férfi csak azt akarja, engem ne akarjon megváltoztatni" stb....
2020. ápr. 3. 20:54
 22/35 anonim ***** válasza:
47%
Érdekes,hogy magyarországon "alig" találsz jóképű férfit, a külföldi meg elég tág fogalom, nem hinném,hogy egy ukrán vendégmunkással randizgatsz szóval gondolom a pénzes külföldiek jönnek be. Én nem pontoztolak le mert pont leszarom ki kivel van,bár nekem például nem kéne külföldi párként pedig beszélek angolul.
2020. ápr. 3. 20:57
 23/35 anonim ***** válasza:
50%
Na mondjuk az is jó, mikor férfi közli, hogy x nő egyéb okból ronda. De nőként ilyet ne merj írni, hogy x férfi egyéb okból ronda, mert akkor egy felszínes tetű vagy, meg biztos minden férfira azt mondod. Hát nem, csak a valóban rondákra és igénytelenekre, arról nem tehetek, hogy egy csomó van belőlük. Amelyik férfi meg egy kicsit is ad magára, az meg már nem is tudni, milyen extra nőt várna el. És az ad magára az annyit tesz, hogy néha sportol, borotválkozik, meglátogatja a fogdokit és használ dezodort. Na, aki ennyi mindenre képes, az már ezerrel várja a 20 éves szőke hercegnőt.
2020. ápr. 3. 21:59
 24/35 anonim ***** válasza:

#7: egyik sem igaz rám, mégis kevés matchem volt, és szó szerint senki nem válaszolt hiába írtam szépet / jót / kedveset / vicceset.

Ha igaz lenne amit feltételezel, akkor az összes matchem akiknek írtam kapva kellett volna kapjon a lehetőségen, hogy van egy pasi, aki nem csak ágyba vinné őket, képes helyesen írni, etc. Nem így van....

2020. ápr. 4. 00:30
 25/35 anonim ***** válasza:
51%

7-es vagyok. Akkor ti abba a kategóriába estek, akik csak előnytelen képeket raknak fel. Megnéztem pár férfi ismerős profilját, közelről és alulról fotózott előnytelen szelfiket raktak fel meg túlságosan erőltetetteket. Kicseréltettem a képeiket nyaralós, természetes képekre és máris lett 10x több matchük.

Egyébként én is próbálkoztam ilyen 'statisztikákkal', hogy mindig más képeket tettem fel, néztem,hogy mennyivel több matchem lesz. Érdekes,hogy a nyaralós bikinis képeknél szintén 10x több matchem lett. Ennyit erről.

A másik meg a kutyás képek, amiket leszólnak egyesek. Miért ne adjam meg a lehetőséget arra,hogy olyanok húzzanak jobbra,akik szintén szeretik a kutyákat? Akiknek a kutyájuk egyben a hobbijuk, azok szeretik, ha nem olyanokkal matchelnek, akik utálják a kutyákat. Kutyás nőként a kutyás pasikat akkor is jobbra húztam, ha esetleg arcra nem is tetszett annyira.

A másik meg a válogatás. Szarrá tetovált pasit sosem szerettem volna, mégis adtam neki egy esélyt, mert arcra nagyon is szimpatikusnak tűnt. Aztán láss csodát, 2 éve együtt élünk és ugyanúgy imádja a kutyákat, mint én. Lehet kicsit át kéne gondolnotok az elvárásaitokat,mert ha csak 1 valaminek nem felel meg, még lehet belőle tökéletes partner.

U.i. Azóta a tetoválásait is megszerettem.

2020. ápr. 4. 08:24
 26/35 anonim ***** válasza:
75%
62%os,ha azt hiszed, minden nő a karodba omol, akit te kinéztél, mert nem akarod rögtön megdgni és tudsz helyesen írni, akkor szimplán hülye vagy. Aki itt írja, hogy nem kell a nőknek, azon nem is csodálkozom, olyan kitekert egy gondolkozása van.
2020. ápr. 4. 15:15
 27/35 anonim ***** válasza:
62%
23: Ha ezek teljesülnek rám férfiként, akkor én is elvárhatom, hogy legyen minimum 100-as iq-ja, ne legyen mázsás, 6 gyerekes drogos kiélt nő... stb. Nem? Ezek aztán marha nagy férfi elvárások, valóban.
2020. ápr. 4. 17:50
 28/35 anonim ***** válasza:
66%
Lepontozhattok, de a férfiak általában igénytelenek. Lenézik azt, aki ad magára, hogy biztos meleg. Nem érdekli őket, mi tetszik a nőknek. Majd ha a férfiak elkezdik összeszedni magukat, növekedni fog az a 100-ból 5.
2020. ápr. 4. 18:40
 29/35 anonim ***** válasza:
50%
Igen, amelyik férfi nem áraszt izzadság szagot, hanem használ dezodort és parfümöt, azt melegnek vagy legalábbis nőiesnek nevezik, holott teljesen alap lenne ma már. És a háromnapos, igénytelen borosta se férfias meg a dupla toka se 30 évesen. Fodrászhoz is lehet menni, aztán normális hajat vágatni mondjuk, ami előnyös az arcához. Pattanásokat ugyanúgy lehetne kezelni krémekkel, gyógyszerekkel, mint a nőknek. Csak az a különbség, hogy a nőktől el van várva és maguktól is elvárják, hogy kinézzenek valahogy, a férfiaktól meg semmi. Ők kiválasztják a nekik tetsző nőket, a nők meg akkor tegyék szét a lábukat nekik, ez az elképzelés.
2020. ápr. 4. 18:53
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert a szerinted átlagos nők szépek, az annál szebbek meg a jó nők. Tehát rengeteg szép és jó nő van, viszont a férfiak 95%-a átlagon aluli kinézettel rendelkezik. Nem férfiasak, nem magasak, nem jóképűek, nem erősek, stb. Ez van.
2020. ápr. 4. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!