Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az ismerkedős alkalmazásokon a férfiaknak a nők kb.40 %-a tetszik, az átlagos külsejű vagy annál szebb nőknek viszont 100 férfiból kb. csak max.5 jön be igazán?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 14:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%

Amikor fel tettem ide kiváncsiságból néha medellekről (!) képeket, szét lettek kritizálva férfi oldalról, még a nők is megjegyezték hogy nem kellene ennyire válogatni. Szerintem a férfiaknak jobban számít a kinézet, mint a nőknek, viszont azert próbálkoznak be szinte mindenknél mert ők (csak) szexre utaznak.

A nők nincsenek ennyire kiéhezve, ezért tudnak válogatni, és persze ennek okán egyedül vannak gyakran.

2020. ápr. 3. 18:04
 12/35 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom, én eddig csak barátkozós oldalakat használtam, nem kifejezetten társkeresőket, de még így is volt nem egy pasi, akit még az sem akadályozta meg abban, hogy a "szia" után egyből szerelemről ömlengjen vagy egyenesen feleségül kérjen, hogy még kép sem volt feltöltve rólam, csak egy rövid bemutatkotast, a nevemet és a koromat látta.
2020. ápr. 3. 18:13
 13/35 anonim ***** válasza:
82%
Előttem szóló lányok,nekem is ez a tapasztalatom online pedig egészen biztos vagyok benne,hogy nincsenek nagy problémák velem. Lány testvérem egészen hasonlít rám ,neki van vagy 2000"párja" nekem ennek a tizede. És nem csukával van kép feltöltve(ezen mondjuk nagyot nevettem) ha valakinek kell küldök képet.
2020. ápr. 3. 18:51
 14/35 anonim ***** válasza:
66%

"Én is voltam fent nőként, és alátámaszthatom, hogy tényleg szinte alig tetszett valaki. De legtöbbször nem az adottságai miatt, hanem mert igénytelen volt vagy a külseje, vagy a bemutatkozása, vagy mindkettő."

Aha, szóval szerinted baromság, hogy a nők túl válogatósak és alacsonyra értékelik a férfiakat, aztán leírod, hogy válogatós vagy, és alacsonyra értékeled a férfiakat. :D

2020. ápr. 3. 19:07
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Az állatvilágban a hímek arra hajtanak, hogy minél több nőstényt megtermékenyítsenek, így nem annyira válogatósak.

A nőstények arra hajtanak, hogy őket a legjobb hím termékenyítse meg, így nagyon válogatósak.

2020. ápr. 3. 19:08
 16/35 anonim ***** válasza:
51%
A magyar pasik között tényleg alig van, akit jobbra tudok húzni, ezt megerősítem ahogy a többiek mondták. 😀 Viszont külföldi, itt élő pasikkal sok match van és randiztam is többel, sőt volt komoly kapcsolat is.
2020. ápr. 3. 19:21
 17/35 anonim ***** válasza:
43%

Nők: a külföldi pasik nem okoznak férfitöbbletet.

Szintén nők: külföldi pasikkal randiztam és voltam komoly kapcsolatban.

Ok.

2020. ápr. 3. 19:24
 18/35 anonim ***** válasza:
66%

Az oldal is remek példa. "Férfiak, tetszik nektek ez a haj? Mit szerettek, ha sminkel a nő? Linkeltek fenekekről képet, hogy milyen legyen a nőnek? Baj, ha van bemélyedés a csípőjén?"

Nők, akik szebbek akarnak lenni, hogy legyen pasijuk. Ilyet nem látsz férfitól, hogy "lányok, melyik izmos felsőtest tetszik, amin dolgozhatnék?"

2020. ápr. 3. 19:51
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Miért lettem lepontozva mert leírtam az igazságot, illetve tapasztalatom? Egy magyar nőnek miért kellene csak magyar férfival összejönnie? Mi a logika benne és ez a magyar férfiaknak miért fáj ha egy magyar nő külföldi férfit választ inkább? Engem nem zavarna ha a magyar férfiak külföldi nőt választanának, mindenkinek a szíve és joga. 😀 De az tény, hogy a magyar nők kapósak a külföldi férfiak körében, fordítva nem így hallottam.

16-os voltam

2020. ápr. 3. 20:44
 20/35 anonim ***** válasza:
83%

7: Akkor én tényleg nem értem, miért nem volt soha még "matchem sem", egyik sem igaz rám.

Ellenben a nők részéről sem igaz... mert mondjuk 70% iphone csücsörítős, vagy biztonsági övvel feszítős, külföldön nyaralós, kutya szájából kaját kinyalós stb. képek vannak, amik alapból kiesnek nálam. A maradék 20%-ból 10 mázsahetven' vagy egyéb okból csúnya, a fennmaradó 10% pedig vagy nem komolyat akar, vagy azt sem tudja mit akar, foglalt, vagy 100+km-re van. (32/F)

2020. ápr. 3. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!