Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerkedős alkalmazásokon a férfiaknak a nők kb.40 %-a tetszik, az átlagos külsejű vagy annál szebb nőknek viszont 100 férfiból kb. csak max.5 jön be igazán?
Amikor fel tettem ide kiváncsiságból néha medellekről (!) képeket, szét lettek kritizálva férfi oldalról, még a nők is megjegyezték hogy nem kellene ennyire válogatni. Szerintem a férfiaknak jobban számít a kinézet, mint a nőknek, viszont azert próbálkoznak be szinte mindenknél mert ők (csak) szexre utaznak.
A nők nincsenek ennyire kiéhezve, ezért tudnak válogatni, és persze ennek okán egyedül vannak gyakran.
"Én is voltam fent nőként, és alátámaszthatom, hogy tényleg szinte alig tetszett valaki. De legtöbbször nem az adottságai miatt, hanem mert igénytelen volt vagy a külseje, vagy a bemutatkozása, vagy mindkettő."
Aha, szóval szerinted baromság, hogy a nők túl válogatósak és alacsonyra értékelik a férfiakat, aztán leírod, hogy válogatós vagy, és alacsonyra értékeled a férfiakat. :D
Az állatvilágban a hímek arra hajtanak, hogy minél több nőstényt megtermékenyítsenek, így nem annyira válogatósak.
A nőstények arra hajtanak, hogy őket a legjobb hím termékenyítse meg, így nagyon válogatósak.
Nők: a külföldi pasik nem okoznak férfitöbbletet.
Szintén nők: külföldi pasikkal randiztam és voltam komoly kapcsolatban.
Ok.
Az oldal is remek példa. "Férfiak, tetszik nektek ez a haj? Mit szerettek, ha sminkel a nő? Linkeltek fenekekről képet, hogy milyen legyen a nőnek? Baj, ha van bemélyedés a csípőjén?"
Nők, akik szebbek akarnak lenni, hogy legyen pasijuk. Ilyet nem látsz férfitól, hogy "lányok, melyik izmos felsőtest tetszik, amin dolgozhatnék?"
Miért lettem lepontozva mert leírtam az igazságot, illetve tapasztalatom? Egy magyar nőnek miért kellene csak magyar férfival összejönnie? Mi a logika benne és ez a magyar férfiaknak miért fáj ha egy magyar nő külföldi férfit választ inkább? Engem nem zavarna ha a magyar férfiak külföldi nőt választanának, mindenkinek a szíve és joga. 😀 De az tény, hogy a magyar nők kapósak a külföldi férfiak körében, fordítva nem így hallottam.
16-os voltam
7: Akkor én tényleg nem értem, miért nem volt soha még "matchem sem", egyik sem igaz rám.
Ellenben a nők részéről sem igaz... mert mondjuk 70% iphone csücsörítős, vagy biztonsági övvel feszítős, külföldön nyaralós, kutya szájából kaját kinyalós stb. képek vannak, amik alapból kiesnek nálam. A maradék 20%-ból 10 mázsahetven' vagy egyéb okból csúnya, a fennmaradó 10% pedig vagy nem komolyat akar, vagy azt sem tudja mit akar, foglalt, vagy 100+km-re van. (32/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!