Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiként lehet esélyem olyan nagyon kövér lánynál, aki nálam sokkal fiatalabb?
Azért vedd számításba azt is,hogy a (nagy) kövérséghez egészségi probléma is társul. Sőt, rengeteg.
Ha társnak keresel, hosszabb távra, én megfontolnám a helyedben bármilyen fiatalos vagy,hogy felvállalsz egy már most, vagy a jövőben több súlyos betegséggel küzdő társat. Aki már hamarabb ápolásra/gondoskodásra szorulhat mint Te.
A helyedben hosszútávú alkalmi kapcsolatra keresnék partnert aki ilyen paraméterekkel rendelkezik.
Néha annyira ostobák az emberek... Perszer, mert ez így működik, hogy az ember magától eldönti, mi jön be neki. Mindennek van előnye-hátránya, nem ez határoz meg egy kapcsolatot... Mintha a vékony nők nem lennének soha sem betegek...
Ha a duci pasikat szeretem, nem azon fog múlni, hogy akarom-e 20 év múlva ápolgatni vagy sem. Akármennyire "jobb" lenne, ha nem tudok vonzódni egy deszkához.
Ez furcsa, hogy az irgalmatlan túlsúlyt elnézed, de 1-2 esetleges ráncot nem.
Ebben az esetben pedig az szerintem már oly mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!