Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép arcú sportos alakú lányok-nak miért az elkényeztetett szülők által pénzelt srácok kellenek?
Figyelt kérdés
Ezt látom bárhol vok2020. ápr. 2. 19:53
21/31 anonim válasza:
Én is sportolok már jó ideje. A férjem jó anyagi körülmények között él, bár amikor összejöttünk, ezt nem tudtam. Nem a pénze miatt választottam. Kérdező, te buta vagy, ronda és a szüleidet tartod felelősnek mindezért. Nálam kiesnél a rostán azonnal. Már a "vok" szóval elástad magad.
22/31 anonim válasza:
Saját sikertelenségedet ne vetitsd már ki, te frusztrált kis lofsz
23/31 anonim válasza:
De milyen szerencse, hogy te nem vagy olyan felületes, mint azok a lányok, akik csak a pénzre mennek. Hiszen nálad is két fontos attribútum van: legyen szép arcú és sportos alkatú. Az, hogy kedves, okos, művelt, igényes... tök mindegy, csak nézzen ki jól. Már elnézést, de ez qrva gáz.
24/31 anonim válasza:
" Az, hogy kedves, okos, művelt, igényes... tök mindegy"
Persze, hiszen ezek a tulajdonságok a kérdezőbők is hiányoznak. ("vok", tényleg használja ezt még valaki?)
25/31 anonim válasza:
Nyiltan elismered, hogy semmi nyújtanivalód, de igényeid az egekben!!
Miért dukál neked jó nö?
26/31 anonim válasza:
nemtom, engem taszítanak a kockás hasú, alaktalan lányok
27/31 anonim válasza:
#21 "A férjem jó anyagi körülmények között él, bár amikor összejöttünk, ezt nem tudtam. Nem a pénze miatt választottam."
Nem hát. Biztos az eszéért. Golddigger... Szánalmas, hogy ennyire anyagiasak lettek a nőknek nevezett "biológiai valamik".
28/31 anonim válasza:
jaja, amint megtudta, egyből igent mondott XD
Nálam meg ez esik ki a rostán.
29/31 anonim válasza:
Ezek nem szép lányok, csak olyan butafejű kisszőkék vagy póthajas "démonok". El vagy te tévelyedve a szép fogalmával, sajnos ízlésficamos vagy, na mindegy, szurkolunk neked hogy leakassz egy ilyet.
30/31 anonim válasza:
Azért, mert szelektív látásod van. Azt látod meg, amit akarsz, és valszeg a sportos, szép lányok között is a látens rib..coid típusok jönnek be neked, meg azok, akik öltözködni nem tudnak (insta baddie b.tch típus). Rengeteg ilyen lányt ismerek, akinek nem ilyen zsúrpubi párja van. Az megint más kérdés, hogy aki tud válogatni, az nyilván nem csórót fog választani, ha jót akar magának. Főleg mert a szép külső és az edzett test is pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!