Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép arcú sportos alakú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép arcú sportos alakú lányok-nak miért az elkényeztetett szülők által pénzelt srácok kellenek?

Figyelt kérdés
Ezt látom bárhol vok

2020. ápr. 2. 19:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%
És a városbaN ?
2020. ápr. 2. 20:14
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Szüleid a hibásak. Hát persze, ki más. Te nem tehetsz róla, hogy az utolsó két csepp a lepedőre ment. 🙊
2020. ápr. 2. 20:15
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
10-es vagyok. 9-es, na jó azért ez is hülyeség. 18 éves korod után már csak rajtad áll mit hozol ki az életedből. Az én szüleim is csórók és bennem is sok frusztrációt okozott, hogy a szép lányokat 90%-ban pénzes (szülőkkel rendelkező) srácokkal láttam tizenévesen, kora huszonévesen. De olyan szakmát választottam, ahol nagy fizetést lehet elérni, végigküzdöttem az egyetemet és mostanra egyenesbe jöttem bőven így közelebb a harminchoz, mint a húszhoz. Nem is a pénz maga talán ami segít a csajozásban, hanem az önbizalom ami azzal együtt jár. Szóval érdemes küzdeni, megéri az utazást a dolog.
2020. ápr. 2. 20:18
 14/31 anonim ***** válasza:
98%

Szóval csóró is vagy, ronda is, de mégis top nőt akarsz?

És a szüleidet hibáztatod emiatt? Szánalmas vagy.

2020. ápr. 2. 20:24
 15/31 anonim ***** válasza:
98%

"Most az a kérdés mondjuk összejöttél volna-e egy olyan sráccal, akinek a szülei összesen ketten keresnek havi 300-400 ezer forintot?"

Ugyan nem nekem szegezted a kérdést, de azért válaszolok (a 8-as vagyok). Az én párom szülei pont abban a bérsávban keresnek, amit írtál, és ráadásul 3 gyereket kellett eltartani.

És igen, összejöttem vele. Nem nézett ki szakadtan. Farmerben, pólóban és sportcipőben járt, mint a többi egyetemista srác.

Én is egyetemista voltam, és még a szüleim pénzeltek, totálisan irreleváns volt számomra 20-22 évesen, hogy az ő családjának mennyi pénze van. Semmi más dolgunk nem volt, csak turbékolni, megismerni egymást, találkozni és nyaranta elmenni a Balatonra.

Ostobaság lett volna ezért nem összejönni vele, mert azóta 7 év telt el, és szép karrierünk lett a diploma után, bőségesen megélünk.

Egy tanuló fruskának sokszor teljesen mindegy, ahogy nekem is az volt, egy felnőtt, dolgozó nőnek inkább hátrány szerintem, ha a srác nem a saját lábán áll, hanem a szülei tömik ki pénzzel. Ahogy az is, ha egyesek örökre a szüleiket hibáztatják az elcs_eszett életük miatt. :)

2020. ápr. 2. 20:26
 16/31 anonim ***** válasza:
24%
Azért a sportos alakú lányok nem kétkezi munkából élnek.Állítólag sokan tanultak.
2020. ápr. 2. 20:30
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Összegezzük tehát: a kérdező egy ocsmány, csóró gyerek, aki ráadádul még síkbuta is. (A “vok” és egyéb értelmes kommentjeid alapján) Mindezt tetézve a szüleit tartja felelősnek.

Igazad van, nem is értem miért a normális, előnyös emberek kellenek a lányoknak, hiszen te vagy az igazi főnyeremény!

2020. ápr. 2. 20:30
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítasz, felszínes vagy, nagyon helytelenül írsz, butának tűnsz. Elmondásod szerint csúnya is vagy. A szüleidet hibáztatod, hogy miattuk nincs barátnőd, mert nem gazdagok.

Hát ne haragudj, de mit kéne szeretni benned? Nekem nagyon unszimpatikus vagy.

Ráadásul úgy, hogy tudod, nem vagy jóképű, miért akarsz szép, jó testű barátnőt? Megveted azokat a lányokat, akik gazdag fiúval jöttek össze, de neked pedig csak szépség és a jó alak számít. Gondolkozz kicsit el.

2020. ápr. 2. 20:32
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Mert mi "szép arcú sportos alakú lányok" igényesek vagyunk az életre, amihez elengedhetetlen az anyagi biztonság. Most mit kezdenénk egy olyan férfival aki csóró (és az is marad)? Unatkozzunk a négy fal között? Mellesleg aki gazdag az számunkra férfias és vonzó, mivel azt jelenti hogy életrevaló, talpraesett az illető, akinek fontos a fejlődés, előrelépés. Nem egy tesze-tosza negatív lúzer. 21/L
2020. ápr. 2. 20:37
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. MEGTEHETI!
2020. ápr. 2. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!