Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép arcú sportos alakú lányok-nak miért az elkényeztetett szülők által pénzelt srácok kellenek?
Szóval csóró is vagy, ronda is, de mégis top nőt akarsz?
És a szüleidet hibáztatod emiatt? Szánalmas vagy.
"Most az a kérdés mondjuk összejöttél volna-e egy olyan sráccal, akinek a szülei összesen ketten keresnek havi 300-400 ezer forintot?"
Ugyan nem nekem szegezted a kérdést, de azért válaszolok (a 8-as vagyok). Az én párom szülei pont abban a bérsávban keresnek, amit írtál, és ráadásul 3 gyereket kellett eltartani.
És igen, összejöttem vele. Nem nézett ki szakadtan. Farmerben, pólóban és sportcipőben járt, mint a többi egyetemista srác.
Én is egyetemista voltam, és még a szüleim pénzeltek, totálisan irreleváns volt számomra 20-22 évesen, hogy az ő családjának mennyi pénze van. Semmi más dolgunk nem volt, csak turbékolni, megismerni egymást, találkozni és nyaranta elmenni a Balatonra.
Ostobaság lett volna ezért nem összejönni vele, mert azóta 7 év telt el, és szép karrierünk lett a diploma után, bőségesen megélünk.
Egy tanuló fruskának sokszor teljesen mindegy, ahogy nekem is az volt, egy felnőtt, dolgozó nőnek inkább hátrány szerintem, ha a srác nem a saját lábán áll, hanem a szülei tömik ki pénzzel. Ahogy az is, ha egyesek örökre a szüleiket hibáztatják az elcs_eszett életük miatt. :)
Összegezzük tehát: a kérdező egy ocsmány, csóró gyerek, aki ráadádul még síkbuta is. (A “vok” és egyéb értelmes kommentjeid alapján) Mindezt tetézve a szüleit tartja felelősnek.
Igazad van, nem is értem miért a normális, előnyös emberek kellenek a lányoknak, hiszen te vagy az igazi főnyeremény!
Általánosítasz, felszínes vagy, nagyon helytelenül írsz, butának tűnsz. Elmondásod szerint csúnya is vagy. A szüleidet hibáztatod, hogy miattuk nincs barátnőd, mert nem gazdagok.
Hát ne haragudj, de mit kéne szeretni benned? Nekem nagyon unszimpatikus vagy.
Ráadásul úgy, hogy tudod, nem vagy jóképű, miért akarsz szép, jó testű barátnőt? Megveted azokat a lányokat, akik gazdag fiúval jöttek össze, de neked pedig csak szépség és a jó alak számít. Gondolkozz kicsit el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!