Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek ki számít alfahímnek?

Figyelt kérdés
Akire egyszerre ellágyultok és bejön nektek.
2020. ápr. 1. 16:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

Alfahím számomra az, akinek nagyon sok pénze van :)

24 N

2020. ápr. 1. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
#8: Még hogy nő! Én meg Marslakó.
2020. ápr. 1. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
47%, kinek próbálod eladni magad? Mindenki felismeri a hányadék stílusod, tudjuk, hogy nem vagy nő.
2020. ápr. 1. 17:21
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
47%-os nem először írsz (HP) nőnek kiadva magad. Szánalom.
2020. ápr. 1. 17:25
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
Igen, nyílván csak és kizárólag nekem van 47%-om az egész GYK-n! Még mindig nem értem kiről beszéltek, de ahogy látom elég mély nyomot hagyott bennetek az a bizonyos "47%-os"...
2020. ápr. 1. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Valami 120 kilós, nagyhangú türhő.

De nem jönnek be.

2020. ápr. 1. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

"8as! Nem vagy te nő, csak egy kopaszodó sőrhasú bácsi a monitor előtt. :D"

Veled ellentétben én valóban nő vagyok. A sör pedig rövid ö. Inkább tanulj meg írni :)

2020. ápr. 1. 19:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Határozott ember, akinek van véleménye és tekintélye az ismeretségi körében. Kiáll magáért minden helyzetben, nem hunyászkodik meg senki kedvéért, talpraesett, emellett nem árt, ha intelligens is. Számomra ilyen egy “alfa” (én se szeretem ezt a szót). Lehet lepontozni a nyámnyila kisfiúknak.
2020. ápr. 1. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez az egész kifejezés csak egy önigazoló megnyugtatás néhány egyén számára. Annak a kifejezése, hogy ő bizony egyáltalán nem egy bunkó tajparaszt, vagy egy pszichopata cégvezér barom, hanem "alfahím", bizony. És véletlenül sem vele van a baj, nem kerülik az emberek, utálják, hanem "felnéznek rá és tartanak tőle". Tipikusan olyan főnök, akit a háta mögött szidnak, vagy "menőcsávó" akinek este titkon mégsem áll fel vagy más baja van, vagy csak a "mivanmivanmivan" kocsmai szint. Bármelyiket nézzük, szánalmasabb, mint bármelyik "béta" :)
2020. ápr. 1. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!