Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők szerintetek szexis ha egy férfinak nagy sörhasa van? Van esély így kapcsolatra? 42F
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 14:40
51/61 anonim válasza:
#50: nekem mindegy. Egészségedre 😅
52/61 anonim válasza:
Kénytelen leszel más alanyt keresni, mert én nem vallalom. 😅
53/61 anonim válasza:
Minden dagadt a pajzsmirigyre fogja a hízást. Nem azért híznak ám, mert disznó módjára falják az ételt. Á nem, a pajzsmirigy miatt ám.
54/61 anonim válasza:
Utolsó: soha életemben nem fogtam a pajzsmirigyemre a problémát. Vérvizsgálatra is azért mentem el, mert hullott a hajam marokszámra, és ott derült ki a baj forrása. Elég érdekes, hogy ha egy nőnek hasa van a rendszeres edzések ellenére, az dagadt disznó, a férfi pedig sörhassal szexis akar lenni....
55/61 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy ilyen irányba ment át a válaszadás aki kérdésre ìrt köszönöm
Peace emberek ne veszekedjetek!
2020. ápr. 1. 10:48
56/61 anonim válasza:
A szexi es a van-e egyaltalan esely kozt nem sok fokozatot latsz.
Hat szexinek biztos, hogy nem szexi.
Sorhasu ferfiakat lehet parral latni.
57/61 anonim válasza:
A hatalmas, elfolyó sörhas nekem lelombozó, egyszerűen nem néz ki jól, főleg elegáns ruhánál, amikor túlfolyik az övön, vagy ülésnél majd' lefolyik a székről. Kisebb sörpocak - kifejezetten nem gerjedek rá be, de azzal semmi bajom, tudom vonzónak is találni, ha arcra tetszik a férfi és a kisugárzása, személyisége is szimpatikus.
58/61 anonim válasza:
Azt nem mondom ,hogy külsőleg vonzó tudna lenni.
De volt már olyan valaki az életemben, hogy a tulajdonságai miatt nem számított.
Igazából az egyetlen ember, akit szerettem , ő ilyen.
59/61 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki fantasztikus ember, de eszembe nem jutott, hogy ő akár intim...
Akkora hasa volt, amit már nem bírt el a termete.
60/61 anonim válasza:
Kiábrándító, az elhanyagoltság képzetét kelti.
Hagyj fel a sör vedelésével, a kenyér és egyéb,
felfújó étkekkel és fogyj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!