Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esély 15 év korkülönbséggel komoly kapcsolatra?
Megismertem egy pasit, simán letagadhatna 5 évet, sportos, szóval nem is gondoltam volna róla, hogy 35 éves.
Viszont néha kijön az, hogy úgy beszél, mint az anyukám már bocs... Pedig irtó laza, de egyre többször érzem ezt a generációbeli különbséget.
Nem tudom így lehet-e jövője ennek a dolognak.
Amúgy tényleg "normális", első.
Nem volt felesége,vagy nincs gyereke, ilyesmi.
Hülye példa volt, mert anyukámék 60 évesek szóval, egyáltalán nem a szüleim korosztálya. Az már nekem is sok lenne, ha idősebb lenne apámnál...
Én 28 éves vagyok.(n)
Párom 47. Mindkettőnknek van gyereke de egyedülállóak voltunk mikor megismerkedtünk. Ennek már 2 éve. Tökéletes minden. Nem is van saját lakás, kocsi és neki is még mielőtt megkapom hogy a pénze miatt vagyok vele(sajnos a legtöbben általánosítanak de tisztelet a kivételnek) ☺
Akármekkora korkülönbség is lehet - de, ha mentálisan nem vagytok egy hullámhosszon, akkor meg a veled egy napon születettel sem lesz semmi.
Ez nem jó jel:
"Viszont néha kijön az, hogy úgy beszél, mint az anyukám"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!