Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy közepesen szép / átlagos külsejű 20-26 éves nő egy társkereső alkalmazáson egy nap alatt kap üzenetet 20 számára szimpatikus férfitól, akkor ezek közül miért csak a 2-3 legjóképűbbnek fog visszaírni?
1. A kisugárzást nem látod egy fotón. Az élőben, randin látod, de nem fog senki 20 pasival randizni.
2. A hozzád hasonlóak mindig meg vannak róla győződve, hogy remek a kisugárzásuk. Pedig általában nem.
3. Nincs reprezentatív mintád, nem tudod, kire írt rá, lehet hogy nem e legjobb képűre. Fogalmad sincs, ő mi alapján válogat.
4. Az hogy merre húz nem jelent sokat, csak azt, hogy igen, lehet.....de aztán megnézi és eldönti, melyik 2-3 nak ír.
Hát, irigy vagyok valamilyen szinten azokra a top csávókra akiknek rengeteg match-ük van és kb minden nő válaszol az üzeneteikre a társkereső platformokon.
Ha férfi lennél, jó képeid lennének, jó profilleírásod, kedvesen üzennél a lányoknak, de mégis iszonyat ritkán alakulna ki beszélgetés egy lánnyal és abban a beszélgetésben is inkább Te kérdeznél mindig és a lány kb. sosem, szerintem Te sem örülnél.
20 emberrel egyszerre nem lehet aktivan levelezni. Ha csak 10 percet szan egyre egy este, az is 200 perc, vagyis harom ora, minden nap. Es tobbseguk az uzenetre megint rogton valaszol, es ismet valaszt var. Akkor meg jon majd a ”miert nem valaszol, ha online van?". Ha erre mondjuk megirna oszinten (mert legyen am oszinte!), hogy bocs, de azert nem valaszoltam orakig, mert 19 masiknak valaszoltam kozben, akkor jon a r...zas, meg a durci, hogy tobb vasat tart a tuzbe.
Raadasul 20 embernel azt sem lehet mar fejben tartani, melyikuk mit irt, mi volt a hobbija, keveredik az egesz. Egyszeruen lehetetlen. Tudom, mert probaltam.
#14 Én értelek, de továbbra is azt állítom, hogy nekem például nőként a fotók nem sokat mondanak. (Mondjuk én ezért sem használok online társkeresőt) Akik eddig voltak parntereim, egy kép alapján simán tovább lapoztam volna rajtuk, még elsőre sem jöttek be nagyon, és mégis szerelem lett a vége. Hogy őszinte legyek, fotóról nem sok ember tetszik, tehát ha csak onnan válogathatok, értelem szerűen azt választom ki aki megragad valamivel. Én 20 hasonló karakterű "nincs vele gond" csávóval nem tudok mit kezdeni.
Mindazonáltal, hogy mi ragad meg.....az már más kérdés. Ne kérd számon a nőket emiatt, majd ők eldöntik és vállalják a felelősséget a döntésükért.
17-es, a 16-os válaszában van a kulcs.
A nőknek, akik legalább közepesen szépek, nem elég az, hogy valaki "nincs vele gond" csávó a profilja alapján. Kell nekik valami plusz, profil alapján, valami ami lenyűgözi őket, valami fűszer. A hétköznapi férfiak (akkor is, ha helyesek), nem kellenek a szebb nőknek. A legérdekesebb jóképűeknek írnak csak vissza.
Nők, reakció, ellenvélemény? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!