Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Számotokra taszító egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Számotokra taszító egy olyan férfi, aki sokszor túl komoly, sokat gondolkodik és szeret beszélgetni is a halálról, a halál utáni lehetséges történésekről és az ember lelki küzdelmeiről, szenvedéseiről?

Figyelt kérdés
2020. márc. 29. 14:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Alapvetően nem zavar a téma ha objektív marad a beszélgető partner de minden nap azért nem vitatnám meg.

Én alapvetően egy kommunikatív ember vagyok sokat és bármiről beszélgetek amire a partner nyitott de a halál nem a legvidámabb téma így azért a beszélgetéseim kis százalékát teszik ki.

Emellett vidám és sokat poénkodó nyitott személy vagyok. Aki a komoly jelzőt használja nem mellesleg a szenvedés és halál a kedvenc témája ennek kB az ellentéte lehet így nem hiszem hogy kijönnénk. Főleg nem párkapcsolat szintjén.

Szerintem érdemes inkább az élet és a pozitív élmények felé fordulni.

2020. márc. 29. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Persze, egy energiavámpírra van szükségem aki lehoz az életről is.

Kösz nem.

2020. márc. 29. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer kétszer még oké. De amúgy hosszú távon ez nagyon kiábrándító.
2020. márc. 29. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Attól még, hogy ki miben hisz, nem biztos, hogy az fog történni vele. Annyi teória létezik, ezeknek a nagy része inkább elképzelés, vágyálom. A természetet nem érdekli mi milyen teóriákat gyártunk saját magunk megnyugtatására.

Lássuk csak, halál utáni lehetséges történések:

1. Nincs észlelés, 100% OFF, test rothadása amit szintén nem érzékelünk, hisz az idegsejtek is elhalnak. :D

2. Purgatórium, pokol bugyra, sátán kárhozat mert sokat vétettünk.

4. Mennyország, találkozás Szt. Mihállyal és Szt. Péterrel, örök boldogság, béke szeretet, örök fiatalság.

5. Szellemként riogatjuk a földi embereket, akik nem értik miért történik velük az a sok furcsaság.

6. Bébiként ébredünk egy idegen kultúrában.

Van amit kihagytam? :)

2020. márc. 29. 17:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem taszító, én sem vagyok egy "amerikai vígjáték". Ezek a témák sokkal jobban érdekelnek, mint a "mik a legújabb körömtrendek", meg a "hogyan legyünk pozitívak? - önmegvalósító pszichológusok klubja" és társaik.

Viszont mivel ezek nem könnyű témák, így nem árt, ha azért zömében hasonlóak gondolkodunk. Ha ő megszállottan hisz abban, hogy a nagyanyja egy házi poloskaként tért vissza és már beszélt is vele, és én vagyok a hülye, mert ebben nem hiszek, akkor kizáró ok.

2020. márc. 30. 12:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten vonzó! :)

Engem is nagyon érdekelnek ezek a témák, másnak érzem magam, mint a többi ember.

Fiatal korom ellenére sok minden történt már velem , mégis szeretném jobban megismerni a világot.

Viszont egy párkapcsolatra még nem állnék készen. ☠

2020. ápr. 17. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!