Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Számotokra taszító egy olyan férfi, aki sokszor túl komoly, sokat gondolkodik és szeret beszélgetni is a halálról, a halál utáni lehetséges történésekről és az ember lelki küzdelmeiről, szenvedéseiről?
Alapvetően nem zavar a téma ha objektív marad a beszélgető partner de minden nap azért nem vitatnám meg.
Én alapvetően egy kommunikatív ember vagyok sokat és bármiről beszélgetek amire a partner nyitott de a halál nem a legvidámabb téma így azért a beszélgetéseim kis százalékát teszik ki.
Emellett vidám és sokat poénkodó nyitott személy vagyok. Aki a komoly jelzőt használja nem mellesleg a szenvedés és halál a kedvenc témája ennek kB az ellentéte lehet így nem hiszem hogy kijönnénk. Főleg nem párkapcsolat szintjén.
Szerintem érdemes inkább az élet és a pozitív élmények felé fordulni.
Persze, egy energiavámpírra van szükségem aki lehoz az életről is.
Kösz nem.
Attól még, hogy ki miben hisz, nem biztos, hogy az fog történni vele. Annyi teória létezik, ezeknek a nagy része inkább elképzelés, vágyálom. A természetet nem érdekli mi milyen teóriákat gyártunk saját magunk megnyugtatására.
Lássuk csak, halál utáni lehetséges történések:
1. Nincs észlelés, 100% OFF, test rothadása amit szintén nem érzékelünk, hisz az idegsejtek is elhalnak. :D
2. Purgatórium, pokol bugyra, sátán kárhozat mert sokat vétettünk.
4. Mennyország, találkozás Szt. Mihállyal és Szt. Péterrel, örök boldogság, béke szeretet, örök fiatalság.
5. Szellemként riogatjuk a földi embereket, akik nem értik miért történik velük az a sok furcsaság.
6. Bébiként ébredünk egy idegen kultúrában.
Van amit kihagytam? :)
Nem taszító, én sem vagyok egy "amerikai vígjáték". Ezek a témák sokkal jobban érdekelnek, mint a "mik a legújabb körömtrendek", meg a "hogyan legyünk pozitívak? - önmegvalósító pszichológusok klubja" és társaik.
Viszont mivel ezek nem könnyű témák, így nem árt, ha azért zömében hasonlóak gondolkodunk. Ha ő megszállottan hisz abban, hogy a nagyanyja egy házi poloskaként tért vissza és már beszélt is vele, és én vagyok a hülye, mert ebben nem hiszek, akkor kizáró ok.
Nekem kifejezetten vonzó! :)
Engem is nagyon érdekelnek ezek a témák, másnak érzem magam, mint a többi ember.
Fiatal korom ellenére sok minden történt már velem , mégis szeretném jobban megismerni a világot.
Viszont egy párkapcsolatra még nem állnék készen. ☠
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!