Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karantén miatt nem fogom több hétig látni a kiszemeltem, én is tetszem neki. vajon keres ez idő alatt mást?
Csak nem annyira lökött,,hogy itt a nagy járvány idején kezd el randevúzgatni.
De igen, szerintem is maradjatok kontaktban, telefon, viber... mittomén,rengeteg csatorna van.
Ez most jo urugy lehet egy uzenetre.
Amugy meg o sem tud olyan nagyon masokkal kezdeni, erre gondolj. Ha valoban volt eselyed, nem nagyon tud mas se jelenleg szinre kerulni.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A levélírásról annyit, hogy nem merek írni neki, sajnálom. :( Érdekes, hogy egy full semleges embernek biztosan írnék, de pont egy olyan embernek aki számomra tetszik, annak nem merek. Nem beszélgettem vele olyan sokat, hogy írogassak neki pl. facebook-on.
Képzelj oda közétek egy semleges embert, és miután ezt leküzdötted, akkor utána már nyugodtan elhiheted, hogy semmivel sem nehezebb vele is chatelni.
Ugye nem kell írni, hogy képzeld azt hogy egy káposztának írsz. :'D
Ne légy bátortalan és írj neki!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!