Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyan nővel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan nővel, aki gyakran ordibál az előző kapcsolatából született gyerekeivel?

Figyelt kérdés
Lakik itt egy nő a környéken, aki gyakran ordibál a pulyáival, igaz ő nem egyedülálló. Ő ihlette meg a kérdést. Az az érdekes, hogy a férfit még sose hallottam ordibálni. Nem tudom, hogy a nő idegrendszere gyenge vagy a pulyái debilek, de ha a férfi helyében lennék, én tuti lelépnék, nem bírnám elviselni, ami ott megy.

2020. márc. 26. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
74%-os ez így igaz. Például azt hogy rendezetlen vagyok ami tény. És lusta ez is tény. Az íráskép sokat elárul annak aki ismeri. Én nem rágtam bele magam különösebben de az alapokat szerintem mindenki ismeri. Van bármi amivel nem értettél egyet abban amit írtam vagy csak belém szerettél volna kötni?
2020. márc. 26. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
#11, csak beléd szerettem volna kötni.
2020. márc. 26. 18:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én járnék ilyen nővel. Elvinném wellnessezni, kihívás hogy mit hozok ki belőle, amúgy nekem is van 3 gyerekem, tudom mivel jár ez.
2020. márc. 26. 19:18
 14/18 anonim ***** válasza:
17%

A nő idegei aligha vannak rendben, ami a válását is megmagyarázza. Tévedhetek.

Ilyen idegzetű nővel nem kezdenék kapcsolatot és nem a gyerekek miatt.

Ami a "pulya" szót illeti: nem származom a Nyírségből, de úgy tudom, hogy arra felé általánosan használatos kifejezés a gyerekekre, minden megalázó és lealacsonyító célzás nélkül. Perdöntőként idézek:

Magyar Értelmező Kéziszótár, Akadémiai Kiadó Budapest 1985, 1130. oldal:

- pulya: (főnévként) 1. Gyermek, 2. Kis növésű ember, törpe (tájszóként)

- pulya: I). (tájszó, melléknévként) Elpuhult, tehetetlen, gyáva, (II). főnévként): Ilyen ember.

Engem sokkal-sokkal jobban bosszantanak, amikor valaki a más gyerekét annak "kölykének" nevezi, holott kölykei az állatoknak vannak.

2020. márc. 26. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk nő vagyok, pepitában tuti nem járnék olyannal, aki folyton ordít a gyerekeivel. Nyilván egyszer-egyszer a legjobb szülőkkel is előfordul, de nem folyamatosan. Nekem az nem is érthető - aki ennyire nem tudja a gyerekeit kezelni, inkább ne vállaljon, főleg ne többet. Amúgy nem túl jó környéken laktam gyerekkoromban, férfit, nőt is hallottam egyfolytában üvölteni meg visítani a gyerekeivel nagyon piti dolgok miatt, mint egy sakál, hát iszonyat illúzióromboló és idegesítő volt. Már maga az ordibálás is, nemhogy az, hogy egy a saját súlycsoportján kívül eső, legtöbbször ártatlan, védtelen gyerekkel.
2020. márc. 26. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 15 ös leirta. Egy idegbajos nővel nem kezdenék. Vagy csak szimplán idegbajos vagy/és nem tudja kezelni a gyerekeit vagy nem nevelte meg őket rendesen és most nem bír velük azért ordít, de szintén idegbajos. Így is, úgy is ő a ludas. Akinek meg ( első válaszolók közt volt valaki) a tűzesség ebben nyilvánul meg hát annak gratulálok. Az meg is érdemelne egy ilyet.
2020. márc. 26. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy sárkánnyal... Nem!
2020. márc. 27. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Jót mosolyogtam ahogy leírtad.🙂 Mivel nő vagyok nem jarnek ilyen nővel. Viszont azt tegyük hozzá nem könnyű gyermekeket nevelni.Lehet az idegrendszerével is probléma, de lehet hogy tesznek is rá egy lapáttal a gyerekek is. Láttam olyan gyermekeket a saját szobájukban szedték fel a parkettát játékból.😀 Előfordulhat bármi.🙂
2021. jan. 7. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!