Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi 38 évesen tényleg úgy válogathat mint egy 23 éves nő, vagy ezt máshogy kell elképzelni?
A férfiak statisztikák szerint 38 évesen a legvonzóbbak, a nők 23 évesen. Ezek tények, ezekkel nem is érdemes vitatkozni.
Viszont, ami már érdekesebb, hogy ugyanúgy zajlik ez le, ugyanúgy nyilvánul ez meg, vagy máshogy?
Ugyanis nem tudom elképzelni, hogy alanyi jogon csak úgy leostromolnák a nők a 38 év körüli férfiakat és kinyalnák a feneküket, ahogy ezt a 23 körüli nőkkel teszik a férfiak. Szerintem inkább sok kihasználós, kapuzárásos, azonnal családot akaró, esetleg eltartót kereső, vagy gyerekes nő akarna a tehetősebb 38 körüliektől valamit, nem csak úgy alanyi jogon mászna rájuk.
Ti mit gondoltok? Mit tapasztaltok?
"A hivatalos ábra viszont vér profi."
Az egy amerikai társkereső adatai alapján készült, így már eleve nem reális, mert a tarskeresokon sok idióta, kamu van elszállt igényekkel.
Másrészt , az hogy a 40+-os bacsika 2o éves lányt akar, attól még nem fog kapni.
Harmadrészt semmi köze a magyar valósághoz.
1. A huszonéves lánynak nem kell tennie semmit azért, hogy a 38-40 éves (és egyéb korú) pasik őt akarják.
2. A 38-40 éves pasi 15 évet gürizik, karriert épít, és így a pénzéért, egzisztenciájáért szóba állnak vele a fiatal golddigerek. Tehát továbbra is a pasinak kell odatennie magát, hogy őt akarják a nők. Tehát önmagáért nem fog kelleni. Legalábbis nem a vágyott korosztálynak.
De inkabb ver, mintsem profi 🤣
Egy 23 éves csaj ha átlagosan nézkiés nincs elhízva, bárkit megkaphat.
Egy 38 éves pasas azért ennyire nincs jó helyzetben.
De annyira nem is rossz a helyzet, én pl a 20 évvel fiatalabb csajoknak bejövök 45 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!