Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, ha egy férfi a szexet csak kapcsolatban tudja elképzelni?
Úgy alakult, hogy előző hétvégén lett volna lehetőségem szexkapcsolatra egy nagyon csinos ismerősömmel, de ő csak szexet tudna velem elképzelni, semmi többet. Miután tisztáztuk, hogy ő csak ennyit akar tőlem, én elutasítottam, mivel többet éreztem iránta.
Attól tartok, ez nagyon kínos rám nézve egy olyan korszakban, amikor szinte minden a szexről szól és hogy nem használtam ki egy gyönyörű nő szándékait. Nem vagyok rá képes, hogy kölcsönös érzelmek nélkük keféljek bárkivel és ezt nagyon cikinek érzem a külvilág és a nálam próbálkozó nő felé is, mert így azt gondolja rólam, hogy egy töketlen, férfiatlan szűz senki vagyok.
Szerintem is becsülendő, csak számomra is nehég ezt elhinni, mivel engem eddig csak olyanokkal hozott össze az élet, akiknek a szex lett volna a legfontosabb, kapcsolat eszébe sem jutott volna egyikőjüknek sem.
Szóval nem, nem gáz, kedves kérdező. :)
23/L
Ez lenne a követendő! Nekem eddig szinte csak ilyen kapcsolatom volt ahol a ffi nem volt képes csak úgy szexelni....érzelmek nélkül.
Nőként se volt még soha szexkapcsolatom, hidd el rám is furan néznek de nem érdekel.
Nekem is lett volna hasonló lehetőség amivel nem éltem hasonló okok miatt. Miért lenne gáz... ? Nem, nem az.
1.: Azt mondod pont ilyet keresel. De ha valaki ezt állítja magáról, nem hiszed el. Nos, akkor... hogyan szeretnél ilyet találni? :) A legtöbben valóban nem a kérdezőhöz hasonlóan gondolkodnak, de igen is vannak ilyenek is. Csak nem sokan, de ettől még vannak. Ezért van az, hogy sok ilyen fiúval nem találkoztatok, mert - nyilván és sajnos vagy nem sajnos - nem ez dominál. Viszont általánosítani itt sem ajánlott (ahogyan lányoknál sem). Még ha nehezen is hihető el valami.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!