Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló anyák jobban igyekeznek mint a gyerektelen nők?
Nem. Egy egyedülálló anya nem biztos, hogy akar a helyzetén változtatni. Legalább is nem minden áron. Ő egyszer már csalódott, jobban meg is gondolja, hogy kit enged a gyereke közelébe.
Ha én egyedülálló anya lennék, százszor is meggondolnám, hogy legyen egyáltalán párkapcsolatom, és nem tenném oda magam jobban egy férfi kedvèért sem.Annyira nem fontos kapcsolatban lenni...
Egyedülálló anya vagyok. Régen sem kezdeményeztem és ma sem. Azért mert én még régimódi nevelést kaptam és azt sulykolták belém, hogy a férfiak könnyen kaphatónak gondolnak. De! Barátságot, emberi kapcsolatot nagyon szívesen kezdeményezek férfiakkal és nőkkel is. És ezekből a barátságokból alakult már ki férfiakkal kapcsolat, így lettem házas és lettem anya. Tehát senkinek nem kellett "kezdeményeznie" csak rájöttünk valakivel, hogy egymást keressük és megtörtént. Én ebben hiszek. Nem fogok pasikra ráirkálni társkeresőn. Nem is társkeresőzöm, ha már itt tartunk. Személyes kontakt vagy semmi. A dekoltázsom mindig mély volt (cserébe a szoknyám hossza illedelmes) ennek praktikus okai vannak: nagy mellekkel és rövid derékkal az ember két dolgot tehet: eltakarja és dundinak látszik, vagy egy csini dekoltázzsal bombanőt csinál magából. Ez utóbbi kecsegtetőbb.
Az ágyban mindig odatettem magam, régen is és most is. A volt férjem annyira nem, ez volt a baj. De ebbe most ne menjünk bele. A lényeg: semmit sem változtattam magamon és nem versengek semmiféle gyerektelen/fiatal stb nőkkel. Én csak olyannal jövök össze, akinek én kellek és nekem is ő. Akiért nem kell versengenem (és neki sem értem) hanem vonzzuk egymást. Erre vágyom, egyszer már megtörtént, meg fog történni másodszor is. Ha nem, akkor nem. A "helyzetemen" nem kell változtatnom, mert jó és boldog vagyok így is. Egy párkapcsolat csak hab a tortán, nem a torta maga.
Nem tudom, gyerek után is meg előtt is figyeltem magamra. Most se kezdeményeztem és mégjobban megvalogattam kivel állok szóba! Perom minden szempontból tökéletes és gyereke sincs, szeretem.
A farka se kicsi🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!