Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha már sokan átmentek egy nőn?

Figyelt kérdés

2020. márc. 22. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem akarok olyan kenyeret rágcsálni, amit már megnyálazott előttem sok ember. Vili? F
2020. márc. 22. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Attól, hogy valakivel hamar lefekszik egy nő, nem jelenti azt automatikusan, hogy megbízhatatlan is. Az elképzelhetetlen, hogy csak iszonyúan odavan a srácért, vagy csak szeretné tudni hamar, hogy passzolnak - e az ágyban, esetleg már nagyon régen szexelt, és semmi kedve még 1-2 újabb hónapot kínozni magát?
2020. márc. 22. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Mert necces. Én már rá fáztam, de tudom már hogy férfiként ez az én hibám, vállom is. Azért mert soha nem bízhatsz meg benne, ha könnyen fektethető, nincs neki egy minimum mérce. Nincs egy alap erkölcs. Ez nem is gond ha te is ilyen vagy. Akkor lehet csinálni hármasban, vagy akárhányan, lehet nyitott kapcsolat akármi. Ez akkor gond, ha te mondjuk egy hagyományos nő-férfi kapcsolatban, családmodelben gondolkodsz és utólag derülnek ki a dolgok. Mert minden kiderül előbb utóbb. Lehet kicsit maradi a felfogásom, bocsi.
2020. márc. 23. 06:46
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Szóval ha volt 3 komoly partnere 5 évig az x lánynak és 6 alkalmi partnere és 2 egyéjszakása szintén 5 évig az y lánynak és mindketten ugyanannyiszor szexeltek,akkor az utóbbi lesz a tágabb,mert több emberrel bújt ágyba?🤔
2020. márc. 23. 07:45
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

Mert azt jelzi, hogy könnyen bárkinek odaadja magát. Lehet, hogy veled összejön, tök jól megvagytok, szeretitek egymást, de mondjuk elmegy bulizni vagy bárhova és "felszedi" valaki más, aki éppen megtetszik neki. Nincs önuralma, nem tiszteli saját magát annyira, hogy ne legyen egy szexuális játékszer. Az ilyen "nőket" nem lehet komolyan venni, és nem alkalmasak, tartalmas, normális párkapcsolatra.

Ez meg baromság, hogy valakivel nem illenek össze a szex miatt. Ha már összejöttek annak oka van, Ha lefekszenek annak okának kell, hogy legyen. Az nem normális, hogy azt mondja valaki, hogy bocs ez szar volt szóval inkább szakítsunk. A szex olyan amilyennek akarják az emberek. Csak persze egyszerűbb egy-két alkalom után azt mondani, hogy hát veled nem jó akkor ennyi volt, minthogy megpróbálni megbeszélni és kijavítani a dolgokat. Mint minden ez is tanulható (lenne). Csak a elgtöbb ember rohadtul lusta még ehhez is.

2020. márc. 23. 08:22
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
15: Volt már, hogy első randin szex volt, de előtte egy évig még tetszeni sem tetszett senki. Semmi köze egymáshoz a kettőnek.
2020. márc. 23. 11:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A múlt az múlt. Viszont az vagy amit a múltadban megéltél.
2020. márc. 23. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#14-es. itt sok szexpartnerről van most szó, nem 6-7-ről. ismerek olyan csajt(én is dugtam őt sokáig), aki saját bevallása szerint 50-60-ig számolta:) öreg, fiatal, az mindegy volt neki:)

mára már megjavult:) bruhhahahaha

2020. márc. 23. 19:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Na jó,ez azért túlzás szerintem.😂
2020. márc. 23. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!