Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözködés lehet probléma társkeresés során? N
Az a helyzet, hogy jellemzően "öregesen" öltözködöm. A kényelem számomra a fontos. Testhez simuló, csinos, nőies ruhákban rendkívül kényelmetlenül érzem magam. Valamint nem is állnának jól a csinos ruhák, nem csinos az alakom és szégyellős is vagyok.
Férfiak, nagyon kiábrándító a praktikus, de nem csinos öltözködés?
Leginkább régifajta farmert hordok, nem a tapadósat, itthonra bő szárú sportnadrágot. A felsőim sem a mai divat szerintiek. Szeretem a kötött mellényeket, pulóvereket hideg időben, de ezek is régi fajták. Ezenkívül mindig sötét színeket hordok.
Nyárra térd alá érő nadrágot és rövidujjú egyszerű pólót. Minden ruhám díszítésmentes és sötét, egyszerű. Sok ruhám bő rám.
Szerintem ezen lehet annyit változtatni, hogy még komfortos maradjon, de egy picit csinosabb legyen. Persze ha szeretnél és ha van rá kereted.
Farmerből pl. straight vagy bootcut szabásúakat keresni, azok nem tapadósak. Kötött darabokból beszerezni pár újat. A sötét színek mellé bedobni néha egy-egy bézst vagy fehéret, ezek még olyan semlegesek, de egyébként a sötét színekkel sincs baj. A nem megfelelő méreten lenne jó változtatni, mert ha bő meg lóg, az sok esetben "szakadt", igénytelen hatást tud kelteni. A nyári térd alá érő nadrágnak is a szabását érdemes eltalálni; nem kell, hogy mindenhol tapadjon, simuljon, de ha az alján van passzé, az előnyösebb, és akkor a többi részen lehet lazább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!