Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anyáknak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyáknak csak olyan férfiaknál van esélyük, akiknek gyerektelen nő nem jut?

Figyelt kérdés

"20-ból 19 férfinak gyerekes anya max szexre kell. Kapcsolatra csak annak, akinek rendes, gyerektelen nő már nem jut."

Ezt gyakorira írta valaki. Tény, hogy az egyetlen barátnőm eddig egy egyedülálló anya volt és tényleg nem tudok válogatni a nők között.

2020. márc. 22. 11:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
szerintem nem. két emberről van szó, akik ha szeretik egymást, semmi nem állhat közéjük. az sem számít ha van gyerek.
2020. márc. 22. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Egyedülálló anyáknak csak olyan férfiaknál van esélyük, akiknek gyerektelen nő nem jut?"

Ez nem feltétlenül igaz! Nekem volt gyermektelen barátnőm, meg olyan akinek már felnőttek a gyerekei. Most pedig mégis egy olyan nővel vagyok akinek két gyereke vele él, és mindketten boldogok vagyunk. Lényeg, hogy el kell fogadni a helyzetet, vagyis nem feltétlenül én leszek az első, illetve törekedni kell a gyerekekkel való jóviszonyra.

2020. márc. 22. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
De ha a gekkód meghalt, és fél óránként bőgsz miatta, orvoshoz kéne menni.
2020. márc. 22. 12:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is!

Nálam sem kirázó ok ha van egy nőnek gyereke, ja és nem szexkapcsolatot keresek...

2020. márc. 22. 12:53
 15/22 A kérdező kommentje:
#12: Miért krepáltak be ezek a kapcsolatok?
2020. márc. 22. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
40 évesen a nők többségének már van gyereke, ráadásul foglalt. Úgyhogy persze, hogy nem nagy a választék.
2020. márc. 22. 13:06
 17/22 anonim ***** válasza:

#15: Ezen te is gondolkodj el, hogy miért krepált be a kapcsolatod! Alig pár hetet voltatok "együtt", te is dobni akartad, és ha jól rémlik, ő is megcsalt. Szexen kívül nem volt semmi.

Miért gondolod azt, hogy ez egy annyira sikeres dolog volt, hogy érdemes a minta alapján párt keresned?

Most azt ki se fejtem, hogy nem minden gyerekes nő egyforma, és nem ugyanúgy választ párt. Úgyse érted.

2020. márc. 22. 13:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

#15 sok ok volt amiért ezek a kapcsolataimnak vége lett, de ezek között volt egy kb 10 éves, amiből van két fiam, csak egy idő után sex sem volt, meg folyton a facebookon lógott. De volt ahol a távolság miatt lett vége, illetve az utolsó előtti, egy nálam idősebb nő, ő pedig többnek akarta mutatni magát, mint ami, és ez miatt folyton hazudozott. Lényegében a bizalmamat ölte meg ezzel, pedig amúgy nagy volt a szerelem, de az eszem meg azt mondta, hogy meneküljek.

44F

2020. márc. 22. 13:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én pl. olyan férfival jöttem össze, akinek szintén volt gyereke. Nem azért, mert csak én jutottam neki, hanem mert engem akart. Ja, és az exférjem is gyerekes nővel jött össze.
2020. márc. 22. 14:50
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
Gyerekes férfival/nővel csak az jön össze,akinek nem jut jobb,ez így van általában.
2020. márc. 22. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!