Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Laza", szexkapcsolat, barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Laza", szexkapcsolat, barátság extrákkal. Jól gondolom, hogy azért kerültek férfiak részéről az ilyen kapcsolatok előtérbe mert egy prostituált nagyon drága?

Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 11:11
1 2
 11/15 mikeXxX ***** válasza:
21%
Egyet értek a 6# válaszával én is azt tapasztaltam hogy a nők is csak szex kapcsolatot keresnek pedig én is többet keresnék férfiként! 40f
2020. márc. 21. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

En nokent keresek ilyet, mivel tobbet nyujtani nem tudok, de nem is akarnek. Egy csodalatos ember mellett felrelepek, aki jelzem, tudja, nem szexelunk es elvalaszthatatlan tarsak vagyunk.

De ha nem lenne a szinten maganyt szereto, es privatszferat becsulo, plusz 100% azonos erdeklodesu parom, nincs az a ferfi, akivel osszebutoroznek, szabadidot kozosen toltenek. ( Hacsak nem hegymaszo pont...)

2020. márc. 21. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Én nem tartom ezt rossz dolognak. Én független vagyok, de nem is akarok osszebutorozni senkivel. Most egy ilyen kapcsolat pont elég lenne.
2020. márc. 21. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Milyen társkeresőn vagy? Én elmúltam 30, és még sosem kértem intim képet senkitől, vagy ilyesmi...
2020. márc. 21. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként is ezt kerestem. De nem nekem való. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a szex nekem nem működik érzelmek nélkül. Egyik esetben azért léptem ki, mert az illető jelezte, hogy nem szeret (én se szerettem, mégis fájt), a másik esetben meg az illető nem volt vevő arra, amit mondtam, hogy csak szex és mire észbekaptam, már nyakig benne voltam egy kapcsolatban, amit nem akartam, a szex nem működött, azt se tudtam, hogy másszak ki belőle. Ha nem telepedett volna rám, talán még ma is együtt lennénk, de nem vagyok biztos benne, mert a szex nem működött volna. Nem tudok bagzani, mint a macskák egy vadidegen emberrel. Szeretnék, csak nem tudok. A lábamat szét tudom tenni, de élvezni nem tudom és ennek sajnos vannak jelei.
2020. márc. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!