Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak 30 éves koráig sose volt még barátnője, ez a legjobb megoldás számára?
Ha kell no akkor tenned kell erte. Az nagyon nagyon ritka ha egy no fog felszedni.
En 20as eveim elejen sokat probalkoztam es mind elutasitott. Tulvoltam mar kb 25-30 elso randin es talan 2 volt amibol lett masodik randi, ennel tovabb nem jutottam.
A felesegemet mikor megismertem akkor nem is gondoltam volna hogy egyutt leszunk egyszer de volt kozos erdeklodes es egymasba szerettunk.
Iden leszek 30 eves es lassan 3 eve hazas.
Figyelj, én amikor már minden reményemet elvesztettem, hogy már soha nem lesz komoly kapcsolatom, nekem pont akkor jött össze. Én nő vagyok.
Tehát többször voltam szerelmes, de azok a pasik mindig elutasítottak. De közben folyamatosan ismerkedtem. Csak elveszett a remény, hogy szexen kívül nekem már nem jut más. Mondtam is magamban, xarok az egészre, a szex is jobb néha a semminél.
Így alakult, hogy egyszercsak addig ment ez a szexelgetős dolog, hogy az egyik férfi, akivel megbeszéltük már az elején, hogy csak dugás lesz, hát vele összekavartunk komolyabb szinten, mrt olyan jól sikerült minden. 12 éve vagyunk együtt.
Ja, és én se vagyok egy szépség. Ezért ne add fel, csak kezeld lazábban a dolgokat! Amúgy lehet, hogy csak te tartod magad rondának. Lehet, hogy vannak nők, akiknek pont te tetszenél. Én pl imádom a dagi pasikat.
Nonek konnyebb.
Nekunk nincs lehetosegunk "szexelgetni".
A lehanyas marad csak, esetleg a "maradjunk baratok", ami a legjobb eset.
Viszont a férfiaknak ott a prostizás lehetősége, habár tulajdonképpen a nőknek is, de nekik igényük sincs annyira erre.
De férfiként azt várni hogy a nők kezdeményezzenek nála teljes csőd, mondom ezt incel férfiként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!