Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi helyzetben érdekes társat keresni?
Randira menni nem látok túl sok esélyt. Ti hogy látjátok a helyzetet?
26/L
Én pedig soha életemben nem randiztam, aztán mégsem bírok magammal, de változás persze nem is várható
Szóval akinek eddig nem volt ezzel baja annak mindegy, megoldja most is, akinek meg igen annak tutira nem változik semmi
Tavaly május óta nem randizgattál, de pont most akarod elkezdeni, mikor 1 hónapig a seggeden kéne maradnod.
13-as
Szerintem érdemes. Én például pont átlagos férfit keresek. Nem kell, hogy adonisz legyen és jól nézzen ki. Nekem sokkal fontosabb, hogy megbízható és normális legyen. Az adoniszok közül rengetegen beképzeltek, és nem értékelik a rendes, normális lányokat. Mivel könnyen, szinte bárkit megkaphatnak, így a kapcsolatot sem értékelik sokra. Könnyebben megcsalják a párjukat. Nem szeretnék általánosítani, de azért valljuk be, van benne igazság.
Sajnos az átlagos, normális férfiak pedig már annyi visszautasítást kaptak, hogy alig mernek kezdeményezni. Pedig ezzel valószínűleg csak azt érik el sajnos, hogy évekre begubóznak, és egyre távolabb kerülnek egy kapcsolattól.
13#
kérdező mintha most engem írtál volna le
Viszont sajnos annyiban nincs igazad hogy kételkednem kell abban hogy valóban értékelni tudnád őket, hogy tényleg olyat keresel mint amilyen én is vagyok, a nők ugyanis messziről kerülik az átlagos csendesebb srácokat. Nem nyomorult vagy ronda embereket kell elképzelni (bár a helyzetük miatt lelkileg valamelyst sérültek) hanem reménytelenül magányosakat, akik keresnék a párjukat, de csak azt látják hogy magasról tesznek rájuk a másik nem részéről, és nincs olyan lány aki igazán érdemes arra hogy a társuk legyen (képes őket szívből szeretni)
Én is ebbe a kategóriába tartozom sajnos, súlyos önérzettel ami inkább gátja az ismerkedésnek
26/f
Ez érdekes kérdés egyébként. A női oldalt is érdemes megvizsgálni ebből a szempontból, mivel az kicsit háttérbe szorul.
Az olyan nők, akik/akiknek
-visszafogottan, de csinosan öltözködnek
-ritkán sminkelnek
-nincs műkörmük, műszempillájuk, tetoválásuk és piercingjük,
őket sokszor levegőnek nézik a pasik, és csak a pózolós, csücsörítős insta csajokat veszik észre.
Ez nem panaszkodás, csak szeretném kicsit a másik oldal problémáját is megvilágítani, mivel erről nem nagyon szokás beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!