Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek meg fog nőni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg fog nőni a kevésbé sikeres férfiak esélyei a csinos nőknél annak következtében, hogy nem javallott mostanában kozmetikushoz, fodrászhoz menni, így a csinos nők kevésbé lesznek vonzóak a nagymenő alfa hímek szemében (f42)?

Figyelt kérdés

2020. márc. 16. 21:58
 31/92 anonim ***** válasza:
2%

+ kevertem pár kommentet, az ami igazán idegesítő az a #10-es az "előttem hevert Budapest" keménykedésével. Ezekre mi szükség van?

2020. márc. 16. 22:46
 32/92 A kérdező kommentje:
34-esnek Hát most már nem hever előtte Budapest mert már elvirágzott...
2020. márc. 16. 22:48
 33/92 anonim ***** válasza:
75%

"amit remélem félreértek, hogy "aki szép az automatikusan is az, aki meg ronda, az mindegy mit tesz akkor is az marad"."

Félreérted, mert szerintem mindig van mit tenni önmagadért. Ha azt hiszed, hogy nincs, akkor is van. Mindig van hova fejlődni.

Amire reagáltál, abban egyáltalán nem mondtam, hogy szép vagyok. Attól, hogy a bőröm jó minőségű, nem kell mondjuk mikrodermabrázió, attól még nem leszek szép.

2020. márc. 16. 22:48
 34/92 anonim ***** válasza:
91%

"Utolsó. Kamuzol minden nőnek kell kozmetikus."

És mégis miért kéne?

Nincs pattanásom. Botoxolni meg nem fogok alig 20 után. Mégis minek menjek?

A hajam hosszú és egyenes. Félévente vágatok a végéből.

Műkarmom meg nincs.

Olyan ostobák vagytok, mint a föld.

2020. márc. 16. 22:49
 35/92 anonim ***** válasza:
87%
Na de pl. ez az elvirágzás duma nem Cartman-es?
2020. márc. 16. 22:50
 36/92 anonim ***** válasza:
69%

Igazából rosszabb, mint Cartman. Inkább valamelyik kőbunkó Family Guy karakterhez illene.

Na jó, de amúgy komolyan véve - a kérdező egy troll, felesleges vele foglalkozni, az a baj, ha megteszed azzal "ő nyert". Ha nem reagálna senki a trollokra, akkor jobban őrjöngenének, mintha mégis. És szépen felhagynának a trollkodással, mert "nem poén így".

2020. márc. 16. 22:52
 37/92 A kérdező kommentje:
37-es pedig már a 12 éves kiscsajok is sminkelik magukat. Bár van olyan ronda nő is, akin a legjobb kozmetikus sem tud segíteni...
2020. márc. 16. 22:54
 38/92 anonim ***** válasza:
90%
42 évesen ezen a szinten vagy. Én szégyellem magam.
2020. márc. 16. 23:08
 39/92 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező hogy jön a smink a kozmetikushoz? Sminkelni aztán pláne otthon szokott az ember.

Én életemben kétszer voltam kozmetikusnál akkor is ballagás miatt. Amúgy erős sötét szemöldököm van és szempillám így nem kell festetnem elég a szemöldököm szedni amit mostanra ügyesen megoldok. Ha nem piszkálom az arcbőröm nem lesz pattanásos és ritkán van miteszerem. Ahogy itt írta valaki jó a bőröm.

A hajammal kB fél évente megyek fodrászhoz mert hosszú nincs mit tenni vele ennél gyakrabban.

Nem értem miért lenne kötelező a kozmetikus. Jellemzően azok járnak akiknek a bőre igényli a plusz segítséget akiknek szempilla vagy szemöldök festés stb. kell meg a pattanásos fiatalok. Ezen felül egy egy alkalommal esküvő vagy ballagás miatt.

Ahogy írták az egyszerűbb dolgokat otthon is meglehet oldani ha jó az alapanyag.

Ha tényleg troll vagy lehetnél következetesebb. Az elején még csak azért kell a kozmetikus mert lehet vele dumálni meg kell a lelki békéhez utána meg már nem is igényes aki nem jár...

2020. márc. 16. 23:11
 40/92 anonim ***** válasza:
87%
Én csak röhögni jöttem. 😃😃😃 Popcorn előttem, pálcikával eszem.
2020. márc. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!