Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most hogy jópár évig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy jópár évig az ingatlanok nem fognak érni szinte semmit itthon, még mindig mániájuk lesz a nőknek a saját lakás?

Figyelt kérdés

Az ingatlanárak gyorsabban zuhannak mint a 2008-as válság idején. Ami azt jelenti, hogy legalább ilyen 5-6 évig folyamatosan zuhanni fognak és eladhatatlanok lesznek. Eddig tartott a nagy ingatlanlufi és hogy az mekkora érték akinek van sajátja.

Most hogy már szart sem fognak érni, még mindig mániájuk lesz a nőknek ez, vagy találnak valami újabb elvárást helyette? :)

2020. márc. 15. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Saját erőből én még nőt nem igazán láttam saját lakással. Vagy a szülei vették neki, vagy ráhagyták, vagy a "párommal közösen vettük" , vagy "válás után enyém lett" van. Namármost, az ilyen ember engem aztán kérdezgethet, hogy miért nincs még lakásom 30 felett :D
2020. márc. 15. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
már most csökkent az igentalok ára, vagy ha nem, lehet pofátlanul alkudni, de a nők igénye soha nem csökken, csak egyre nő az étvágyuk,.
2020. márc. 15. 16:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
11es, akkor jelentkezem, nő vagyok és egyedül vettem a lakásom. Pacsi.
2020. márc. 15. 17:46
 14/18 anonim ***** válasza:
13: Vannak kivételek, de abban egyetérthetünk, hogy nem gyakori eset.
2020. márc. 15. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Ti hol éltek egyébként? Én most a kérdés kedvéért felnéztem az ingatlan.com-ra, és egyáltalán nem látom ezt a csökkenést amiről beszéltek.

Amúgy egy saját tulajdonú ingatlan mindig értéket képvisel, függetlenül attól, hogy mennyibe kerül aktuálisan. Láthatjuk, hogy folyamatosan változik az ára, de befektetésnek mindig jó, és mindig stabil hátteret biztosít a növekedésre- akár anyagi, akár családi növekedésre gondolunk. Egy albérletbe, ahol potenciálisan három másik bérlővel laksz együtt, nem fog senki se babát vállalni, a mamahotel meg egy bizonyos kor felett nem elfogadható. Albérletbe is mindig lutri a családalapítás, lehet, hogy jó fej tulajdonoshoz kerülsz, akinek nincsenek nagyobb tervei a mama által megörökölt lakással, de simán lehet, hogy úgy jársz, mint az ismerőseim 90%-a (engem is beleértve), hogy egyszer csak kitalálja a tulaj, hogy eladja, aztán keress új lakhatást egy hónapon belül. Ez nem amiatt fontos, mert most vagy a múltban vagy a jövőben mennyibe kerülnek az ingatlanok, egyszerűen így működik itthon a lakhatási helyzet, és ha valaki gyarapodni szeretne, akkor bizony nem nagyon van más választása, mint a saját kezébe venni az irányítást, és vért izzadva saját tulajdonú ingatlant szerezni.

És igen, teljesen jogos a kérdés- ha most ennyire olcsó a lakás, akkor mi akadályoz meg benne, hogy vegyél egyet? :)

2020. márc. 15. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:

aztán keress új lakhatást egy hónapon belül.

Ha kötsz rá egy bizonyos szerződést, egy bizonyos időtartamra, akkor annak lejártáig nem rakhat ki. Igen, semmivel sem. Mehet bíróságra, akárhová hogy most van rá vevője, de a bérlőnek ott van a papírja róla, hogy meddig maradhat így addig maradhat ameddig az szól. És ez fix, akkor is ha itt valaki mást állít.

2020. márc. 15. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 - nekünk mindig akkor jött a nagy eladási ötlet, amikor pont lejáróban volt a szerződés, mert mindig csak 1-1 évekre voltak hajlandók megkötni, hiába volt az a megbeszélés, hogy hosszú távra adnák ki, mi meg hosszú távra bérelnénk. Az ismerősöknél ugyanígy. És még mi éreztünk hálát, hogy nem azonnal másnap rakott ki.
2020. márc. 15. 19:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Azoknak a nőknek a nagy része, akit ismerek és elvárja a saját lakást, nem azért várja el, mert jaj, az gazdagságot jelent, hanem mert anyagi biztonságot jelent. Hogy nem kerülnek az utcára, ha beüt a krach, hogy nem a férfi anyucikájával kell egy légtérben léteznie stb.
2020. márc. 16. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!