Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Párom.hu kamu?

Figyelt kérdés
Van értelme a Párom.hu-n Vip tagságot váltani? Sokk oldalon addig írogatnak a nők míg nem leszek fizetős, amint Vip tagságot veszek ezek a nők felszívódnak. A Párom.hu oldal is ilyen? Veszprém környéki nőkkel jártam így.

2020. márc. 14. 09:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Parom.hu-ra regeltem egy kamuprofilt, cseh poresz színésznő képével, sablon "jajsokatcsalódtamittkeresekörökszerelmet" bemutatkozóvsl (igaz, annyira nem sablon, mert a nő 95%-nak semmilyen bemutatkozó nincs se itt, sem más társkeresőn).

Özönlöttek a pasiktól a teljesen normális üzenetek. 1 nap után a moderálatlan rubrikákba (miket szeretek, mit nem, stb) beírtam, hogy "ez egy kamuprofil, ne dőljetek be", kb 20 helyen.

Tovább jöttek az üzenetek, ez szomorú, mert látszik meg se nézi a legtöbb pasi az adatlapot.

De ez a profil 2 évig Volt fenn törlésig!

Tehát semmi moderáció nincs, fizetitek a havi több ezer forintot, egy évek óta változatlan portálért, aminek fenntartása havi max 10000 forint (gép+domain).

2020. márc. 15. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Ahol nincsenek fent a weboldal üzemeltetője által "csali" céljából készített kamuprofilok, az szerintem az ingyenes szivkuldi.hu, ott viszont szinte lehetetlenség ismerkedni
2020. márc. 15. 12:31
 13/18 MolotovPunk ***** válasza:
Egyébként volt is ebből valami pár éve,mikor (állítólag) egy felhasználó az említett oldalon több kamuprofilt is talált.Ezt aztán jelezte is a moderátoroknak és ezután alig győzték törölni a kamu profilokat.Ha jól emlékszem,valaki írt is erről valamit ezen az oldalon egyik hasonló kérdéshez.
2020. márc. 15. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A weboldal üzemeltetők teszik fel a legtöbbet, arra ugranak rá rengetegen
2020. márc. 15. 16:26
 15/18 exelant ***** válasza:
Én ugyanolyannak tartom, mint a többi társkereső oldalt, a többi sem különb ennél. A többi is ugyanennyire kamu vagy nem kamu mint ez. A Badoo-t is valaki szidja, valaki dicséri, hogy ott jött ő is össze a párjával, más ott is ugyanúgy csak kínlódik, mint itt a párom.hu-n. Én ajánlom őket. Ki tudja hol találod meg az igazit.
2020. márc. 16. 13:56
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Régen jók voltak az ilyen helyek,de az idő múlásával és technika fejlődésével manapság elértéktelenedtek a társkeresők.Alapvetően többségében mind sz_r és csak a pénz meg a profit a lényeg.Így nem csoda,ha vannak azokon kamu profilok is.A másik,ami zavaró,hogy nem gyengén férfitöbblet van a társkeresőkön.Ha nagyon akar párkapcsolatot egy férfi,akkor szerintem való életben könnyebben lehet csajozni,mint társkeresőn.Persze mondjuk ahhoz kell bátorság is,ami ugye nem mindenkinek van.
2020. márc. 16. 17:19
 17/18 anonim válasza:
100%
Regisztráltam a parom.hu-ra, de ekkor még nem fizettem be semmit. Majd még aznap kaptam egy üzenetet egy Tünde nevű felhasználótól, hogy szívesen ismerkedne velem. Csakhogy a parom.hu-n nem lehet üzenetet írni és válaszolni sem havidíj befizetése nélkül. Megnéztem ennek a Tündének az adatlapját, és volt feltöltve róla 5 fotó, valamint az adatlapja is teljesen ki volt töltve egy terjedelmesebb bemutatkozó szöveggel. Ezután másnap befizettem egy minimális összeget, és válaszoltam az előbb említett üzenetre. Csakhogy ez a bizonyos Tünde meg sem nézte ezt a válasz üzenetemet (lehet látni, hogy valaki megnézte-e az adott üzenetet az üzenetek között: "Még nem látta"). Azóta már egy hónap eltelt és azóta se nézte meg az üzenetemet, pedig azóta már többször bejelentkezett (ezt is meg lehet nézni). Nyilvánvalóan csak azért írt nekem üzenetet ez a Tünde (vagy akárki is legyen), hogy pénzt fizessek be a parom.hu-ra. Szóval a bizalomkeltő profiloktól érkező üzeneteknek sem szabad bedőlni, itt is a pénzlehúzás megy. A parom.hu-n amúgy is nagyon kevés aktív (pár napon belül belépett) női profil van, nagyon nem éri meg.
2022. nov. 9. 18:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17 igen vannak csaliprofilok, amiket sokszor automatika üzemeltet, nem is élő ember. Szinte mindegyik oldalon, tinderen is, mindenhol...
2022. nov. 10. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!