Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az arcforma mennyit számít a párválasztás sikerességében?
Figyelt kérdés
2020. márc. 13. 20:37
11/16 anonim válasza:
III.Edricus Anxious: Ha neked nincs önbizalmad, a másokét miért kell leépíteni, élvezed?
12/16 anonim válasza:
Élvezi a franc. És nem csinálom ezt, csak rávilágítok arra, hogy nem minden arany ami fénylik és főleg nem feltétlenül van az, hogy valaki kikiáltja magát "főnagymenőnek" akkor az igaz is.
13/16 anonim válasza:
Számít. Én 190 magas vagyok, 108 kg, de ha hiszed, ha nem, mackós sem vagyok. Inkább csak olyan szekrényebb típus. Sportolok rendszeresen, futok hetente 2x, 2-3x bringázok, sétálok is, egészséges ételeket eszek, de genetikailag kerek a fejem és van minimális tokám. Nem is rajonganak értem a nők, szemezés, személyes vagy nrtes kezdeményezés nulla. Itt 10 képcsere során 8 eltűnik. 😃 Magam sem értem, miképp volt már eddig 3 barátnőm.
14/16 anonim válasza:
Igencsak befolyásoló tényező.
15/16 anonim válasza:
Szamit, de nem lehet par mondatos szabalyokat felallitani. Kb olyan, mint a grafologia, nagyon kell erteni hozza.
Igy zsigeri megerzes marad.
En igy valasztok, pofara szo szerint. Es amugy eroszakos kis allam van szabalyos koponyaval, mindig megkapom, amit akarok.
16/16 anonim válasza:
Amilyen olyan Berki ogrefejű pasikkal, vagy tokás Jáksófejű szemüveges mérnökökkel mászkálnak a legszebb nők, addig úgy gondolom a nőknek nem ez a fontos. Férfiak inkább megnézik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!