Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak! Randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Randiznátok olyan elvált nővel, aki még együtt él az exével?

Figyelt kérdés

Jelenleg még válófélben vagyunk, egy gyerekünk is van. Sajnos nincs lehetőségünk elköltözni a férjemtől/exemtől, egyébként jó a viszonyunk, ő nem akar kirakni minket.

Engem viszont feszélyez a helyzet, nem tudom ez mennyire zavarná meg a későbbi párkeresést.

2020. márc. 13. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem egy féltékeny, erőszakos muki, akkor igen.
2020. márc. 13. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha hajlandó lenne hozzám járni akkor igen.
2020. márc. 13. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu! Hasonló helyzetben vagyok én is. Még pár hónapig nálam lakik az exem, ameddig elkészül a lakásuk ahová költöznek. Ha nem kerül szóba, nem említem. 16 évig voltunk együtt, nem tudom őket utcára tenni. Ezért nálam hátrány nem lenne, csak nem tudom hova mennénk egyenlőre, ha oda eljutnánk a szexig valakivel.

48+Ffi

2020. márc. 13. 16:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, hasznosak voltak. :)
2020. márc. 14. 08:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha egy házaspár elválik, annak oka van - nem egymással akarnak élni. Ha el tudnak békében válni, de utána is segítik egymást, az azt jelenti, hogy kellően intelligensek a probléma kezeléséhez. Ha az új partner is ilyen intelligens, nem lesz gond ezzel. Ha viszont nem az, az jobb is, ha az elején kiderül.
2023. márc. 26. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!