Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszenek a duci, telt, vagy hájas lányok, hogy közöljem ezt, ha ilyen lányt szeretnék megismerni valahol?
Kicsit nehezen közlöm a lányokkal, ha valami tetszik és nem tudom, hol és hogy ismerkedjek....
25F
Odamész hozzá, szépen köszönsz, beszélgetsz vele mintha nem csak egy méretes darab hús lenne.
Aztán ha alakul valami és látja rajtad, hogy nyomulsz akkor csak rá fog jönni, hogy nem undorodsz a testes csajoktól. Bókolni meg mindig lehet csak ne ilyen bejönnek a hájas pitsák stílusban, hanem pl. szép a mosolyod, megdicséred a ruháját, cipőjét aztán hidd el a csajok már tudják hogy ez a testüknek szól és nem annak, hogy Lakatos Márk vagy.
Hat így :) Most ha egy vékony nőn dicsérnek valamit ugyanúgy egy ducin is...
mondd meg bókolj legyél kedves
Huhh,jó kérdés.
Engem is érdekelnek,komolyan,de eddig mindig csak valami komplexusossal tudtam ismerkedni.
Általában azt hiszik,hogy mivel kövérek a pasik könnyű prédának tartják őket.
Pedig tényleg vonz a lógós mell is😉🤩🤩
Rosszul közelíted meg a dolgot !
Nincs ezen mit közölni, éreztetni és mutatni kell, kedvességgel, viselkedéssel, bókkal tedd nyilvánvalóvá. Udvarolni , randirahívni, beszélgetni kell. Nézéseddel mutatni neked ő tetszik, és akkor megnyílik a nő is, ha ezt érzi.
"Rosszul közelíted meg a dolgot !"
Te miért veszed komolyan? Full retard nem veszed észre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!