Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti érzitek már a pozitív változást a nemek arányában a beutazási tilalmak és egyéb tilalmak miatt?
Én már nagyon érzem. Végre nem kell kerülgetnem az egész belvárosban a 10-12 fős külföldiül karattyoló férfi pakkokat napközben is, akik éjszaka mind mentek magyar nőket hajkurászni. Ezek szerencsére mind eltűntek.
Így már azt érzem, hogy már szinte csak a helyiek vannak itt és nagyjából egyelő a nemek aránya, bár még mindig több a férfi 52%-48%os arányban. De ez az arány, aki férfi az tudja, hogy nagyon-nagyon jó.
Nem tudom, ti tapasztaljátok ezt?
Valamint a Tinderen érezhető már ez? Nem irkál annyi olasz meg egyéb pasi magyar nőknek? Minek is irkálna, úgysem találkozhatnak :D
ma szép idő van és sétálgattam bent a városban egy kicsit
spec csomó külföldit láttam
csoportokban vegyesen idős fiatal férfi nő ...
amúgy még mindig nincs jelentős férfitöbblet, csak az nem talál barátnőt magának aki nem akar !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!