Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy a kormány rendelete szerint be fognak zárni minden szórakozóhelyet, így könnyebben fog egy MAGYAR férfi társat találni?
Bizony rémálom volt az utóbbi 4-5 év Budapesten egy társtalan férfi számára, mert majdnem minden nőt elvettek maguknak a külföldi férfiak. De ennek az egésznek most vége.
Lehet hogy a kínai koronavírus hozza meg végül a megváltást a magyar inceleknek?
En undorodom a magyar ferfiaktol. Mikor nem latok nevet, csak a fejformat, a karakter nelkuli puha, aranytalan arcot, raadasul olyan kozel-keleti, de nem helyes, irtozom. Es meg a szornyu modorrol, jellemhibakrol nem tudok.
Magyarokkal erintkezve hosszu szuzesseg es szingliseg volt az eletem. Mas iranybol erkezo pasik ebresztettek ra, hogy nem a libidommal van a baj. Es egy atlag ruszki, csoro lengyel is bejon.
Pedig a ruszki pasik sem a jóképűségről híresek, sőt xd Amúgy a magyar pasik között tényleg nagyon kevés a helyes. Mikor Angliában voltam, rengeteg helyes pasit láttam. Főleg mivel nekem a szőke a zsánerem, ott sokkal több van, itthon sajnos alig. Úgyhogy én majd kiköltözök Norvégiába és ott fogok pasizni, ha addig itt nem jön össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!