Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal jobban elfogadják azt nőt a férfiak, akinek csak egy gyereke van az előző kapcsolatából?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy egy gyerek általában nem akadály, de ha valakinek kettő van, azt rögtön lapátra teszik.2020. márc. 10. 18:38
11/14 anonim válasza:
Ó tényleg.... 43 éves nő vagyok, egy 11 éves kisfiú 52 kilós anyukája, új kapcsolattal, libidóval nincs gond, sőt.
Anyám micsoda elképzelések vannak...
12/14 VincentLaw válasza:
Én csak azt tudom elfogadni komoly párkapcsolatra, akinek szintén nincs gyereke, mivel még nekem sincs. Más gyerekét nem nevelgetném, már csak azért sem, mert nincs semmi kedvem ilyen mondatokkal találkozni, hogy "nem vagy az apám, ne szóljak bele a dolgaimba".
13/14 anonim válasza:
Jogos. Én is amondó vagyok: gyerekes nő jobb, ha elvált, gyerekes férfival kezd.
14/14 anonim válasza:
Az a baj egy bizonyos koron túl már nagyok leszűkiti az esélyesek körét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!