Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves átlag alatti külsejű munkanélküli pasiként, hogy és hol ismerkedjek, hogy rátaláljak életem első barátnőjére?
Figyelt kérdés
Mindig írjátok, hogy a 4 fal között nem lehet ismerkedni. Nos én 3 hónapja vagyok munkanélküli, munkahelyem még sose volt így sajnos 160 ezer megtakarításom van még amit az ösztöndíjakból spóroltam össze az egyetemi idő alatt. Viszont ezt a keveset nagyon jól be kell osztanom így nem tehetem meg, hogy ilyen-olyan színházbérletet vagy VOLT fesztiválbérletet vegyek magamnak. Viszont állításotok szerint valahova ki kell mozdulnom, hiszen a csaj nem fog hozzám bekopogni. Azonban még haverjaim sincsenek így maximum magam tudok elmenni valahova. De hogy, hova? Üldözzem hátulról a lányokat, mint valami sorozatgyilkos és a tökéletes pillanatban szólítsam le, hogy szeretnék vele ismerkedni? Vagy ti hogy képzelitek el ezt a 4 fal közül kimozdulást és ismerkedést a való életben dumát?2020. márc. 10. 11:14
11/15 anonim válasza:
Pokoli kínok árán lett meg a bsc 26 évesen? Milyen szakot végeztél?
Előbb dolgozni kellene, aztán ismerkedni.
12/15 anonim válasza:
Először tedd rendbe magad!
Hozd ki magadból ami benned van külsőleg és belsőleg is. Legyenek céljaid. Esetleg keress fel egy pszichológust.
Könnyebben ismerkedhetsz pl. tanfolyamokon is akár.
13/15 anonim válasza:
Előszöt tedd magad rendbe,26 évesen már rég dolgoznod kellett volna sőt már legalább 3 év tapasztalat az ideális.
Nem én mondom hanem a piac.
Most ne barátnőt akarj,mert kisebb gondod is nagyobb.
Úgyse tudnál programokat szervezni sem,előbb kell egy állás,addig felesleges csajoznod mert kosarat fogsz kapni.
14/15 anonim válasza:
Mint ahogy már mondták előbb állj neki dolgozni mert így tényleg életképten vagy akivel egy randira nem lehetne elmenni. Ha már van fizud akkor se csajozz hanem menj el egy pszichológushoz mert komoly problémáid lehetnek a szociális életeddel. Amíg ezek nincsenek meg a csajok menekülni fognak és nem a külsőd miatt. Sajnos kicsit olyan vagy mint egy túlméretezett csecsemő. Most kezdes kapizsgálni h nincs semmi ingyen és egy csaj se. Nem bmw kell ide meg társai de őszintén szólva én nem tudnék mit kezdezni olyan emberrel akivel egy kávéra se ülhetek be mert nincs pénze
15/15 anonim válasza:
A te helyzetedben én munkát akarnék találni, nem barátnőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!