Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Nektek számít hogy a kiválasztott férfi, milyen zenét hallagat? Ilyen modern tyütyürű mütyürűt, vagy mondjuk death metált?
Figyelt kérdés
2020. márc. 9. 19:46
11/18 anonim válasza:
Nekem lényeges, hogy közel egy zenei csapáson mozogjunk. Bár egye kukac, ha metál feldolgozásban szívesen meghallgatok mindent. :D
12/18 anonim válasza:
Igen.szamit,ne legyen gyulolkodo zene vagy rock vagy heavy metal vagy blues vagy gepzene. Meg gagyifele mulatos se.
13/18 anonim válasza:
Nem tulsagosan, de az en modern zenemet ne "tyütyürű mütyürűzze" le.
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem számít. Iszonyat zenefüggő vagyok. Nem fontos hogy ugyanazt a stílust hallgassa, de azért legyen hasonló. Ne sz*rozza le az ízlésemet. A mulatóssal/rádiós divat sz*rokkal pl a világból is ki lehet kergetni. Lány létemre elég beteg a paletta.
16/18 anonim válasza:
Csak legyen igényes és nyitott zene terén is. Én nem szoktam hangosan zenét hallgatni, nem járok koncertekre, úgyhogy nem baj, ha nem ugyanazt szereti, amit én. Csak az én ízlésemet ne fikázza, ne vesse a kereszteket, ha megjelenik egy elektromos gitár, ne csak 2 együttes 3 számát szeresse és azon kívül halálra kritizáljon minden mást és az ízlése ne csak abból álljon, "ami a rádióban megy" vagy "ami youtube-on népszerű".
17/18 anonim válasza:
Én úgy gondoltam, hogy mindegy.
Aztán lett valakim, aki folyton nyomatta, hogy engem miért nem érdekel a legújabb X faktor, stb nyertes legújabb száma, meg olyen- olyan, épp feltűnt előadók számai..
18/18 anonim válasza:
Nem számít, mert konkrétan minden mûfajból hallgatok zenét, de aki ilyen lenézôen beszél valamelyikrôl, hogy tyütyürü az már alapból nem lehet túl intelligens. Tudom, a beszûkült látáskörûek nem fogják elhinni, de a death metálban is vannak okádékul igénytelen zenék, mégha isteníted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!