Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt barátnőm, nem is csókolóztam még. Van esélyem még így szeretet teli kapcsolatot találni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem le vagyok maradva, és sok jóból maradtam ki a lányok terén. Minden vágyam hogy legyen majd barátnőm, de a lányok többsége nagyon felszínes. 23 éves vagyok.2020. márc. 8. 15:35
1/7 anonim válasza:
"de a lányok többsége nagyon felszínes."
Ezzel a mentalitással biztosan nincs.
2/7 anonim válasza:
Ha így indulsz neki a dolognak, akkor valóban nem lesz nagy sikered.
3/7 anonim válasza:
Nekem pont 23 éves koromban lett először kapcsolatom, amikor nem is számítottam volna rá. :)
Mondjuk én nem a nőket hibáztattam...
4/7 anonim válasza:
En no vagyok, nekem is 23 evesen lett eloszor kapcsolatom. En mindig komoly kapcsolatra agytam, lehet ezert is lett kesobb, na meg magamnak is valtoznom kellett, ki kellett, hogy nyiljak a vilag fele, onbizalmat szerezni.
Igy utolag nem volt semmi hatranya - nem maradtam ki semmi jóból. Iden leszek 30, mar ferjnel vagyok, a férjem a 3. párkapcsolatom.
6/7 anonim válasza:
Van. Esély mindenre van, max nagyon kevés.
7/7 anonim válasza:
Az emberek 100%-a úgy kezd bele az első párkapcsolatába, hogy előtte még nem volt párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!