Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noren1989 kérdése:
Veletek volt màr olyan, hogy tàrskeresés közben kisebb-nagyobb hazugsàgon kaptàtok magatokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, miben hazudtatok? Akàr az alapadataitokban, akàr chat-en.#kor #kapcsolati àllapot
2020. márc. 7. 17:33
11/15 anonim válasza:
Sajat javamra soha. Csak ha valaki megse stimmelt, es leepitettem, kisebbet akartam belerugni. Marmint meg randi elott.
12/15 anonim válasza:
Én arról hazudtam hogy egyedül élek, aztán közben anyámnál, de ez szükségszerű hazugság (vagy legtöbbször csak elhallgatás), hogy egyáltalán szóba álljanak az emberrel, magam miatt bocsánatosnak tartom.
Viszont amikor valaki (más) a súlyáról hazudott, és kövérként normál testalkatúnak hazudta magát társkeresőn azt nem tudtam elnézni, habár lényegében ugyanaz
A különbség hogy én sosem juthattam el addig hogy szembesítenem kelljen valakit evvel a hazugsággal, így nem látom ennek kárát
13/15 anonim válasza:
Én nem szoktam hazudni, de próbálom nem arra terelni a szót, hogy nem egyedül élek. Persze sokan rögtön az elején erre konkrétan rákérdeznek, ott általában már sejthető, hogy nem fogják ezt elnézni. Ezzel együtt olyankor elmondom, mi a helyzet, nincs mit tenni.
14/15 anonim válasza:
Velem az a gond, hogy betegesen oszinte vagyok. Meg az olyan onvedelmi fullentesekre sem vagyok hajlando, amit a tobbseg nem is tekint annak. Ezzel sokmindent elcseszek.
15/15 anonim válasza:
Én egyáltalán nem, sőt. Nem látom értelmét, időpazarlás, ha valaki számára valami előnytelen később derül ki rólam. Azt hiszem az ellentéte vagyok, legszívesebben a gyengéimet mondanám el először, és akkor beszélgessünk tovább, ha az belefér. Szóval dehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!