Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a női sikertelenség?
Van olyan vélemény, hogy a nőknek is nehéz az ismerkedés. De szerintem ez nem ugyanaz a sikertelenség, mint ami a pasikat (akik nem tudnak ismerkedni) általánosan jellemez.
Definíció szerint:
Sikertelen nő = vannak pasik, akik szeretnének vele járni, esetleg lefeküdni, de neki a jelentkezők közül egyik sem felel meg, ezért sikertelennek tartja magát.
Sikertelen pasi = senki sem akar vele járni, sem lefeküdni.
Szerintem a pasik sikertelenebbek a sikertelenségben.
Vélemény? :D
"Azt se értem, hogy ha ennyire negatív képetek van a nőkről, minek kell egy otthonra?"
Semmi bajom nincs a nőkkel, készülök is az egyiknek egy meglepetéssel Nő Napra. Szerintem a gond abban van, hogy a mai világban néhány hülyének hála elterjedt, hogy a nők csak tiszteletet kaphatnak, és semmiféle olyan tematika, kritika nem hozható velük kapcsolatban, ami kényelmetlenül érintené őket egy kicsit is.Valószínű, valami iskolázatlan egyének terjeszthették ezt el, ami nem méltó a 21. századi gondolkodáshoz. A tudományban a kutatók egymást kritizálják, ami szarabbul eshet nekik, tekintve, hogy a modellek kidolgozásába mennyi időt belettek. Mégis kénytelenek elviselni, mert így működik a 21. század.
"a mai világban néhány hülyének hála elterjedt, hogy a nők csak tiszteletet kaphatnak, és semmiféle olyan tematika, kritika nem hozható velük kapcsolatban, ami kényelmetlenül érintené őket egy kicsit is"
Melyik bolygón?
"A sikertelen nő az, akit minden férfi csak szexre használ, illetve nem tud magának olyan pasit kifogni aki meg is felel az igényeinek és komoly kapcsolatot is szeretne vele. Nagyjából ez a lúzer nő."
Köszi, akkor most már tudom hogy nem csak annak érzem magam hanem tényleg luzer nő vagyok.
"Melyik bolygón?"
Nincs kimondva, de ez van a levegőben burkoltan.
10 éve más mentalitas volt.
Te amúgy nem tartanád magadat sikertelennek, ha sorra olyan emberek akarnának lefeküdni veled, akiket te egyáltalán nem találsz vonzónak? Mert ha te is egy olyan "egy patront megér" típusú dudebro vagy, akkor igénytelen vagy, tehát nem tudod magadat normális férfiakhoz mérni, ha meg neked is szar lenne, akkor megválaszoltad a kérdésed.
Mert így a kérdésed azt feltételezi, hogy a pasiknak egy bszásra bárki jó. És ha minden férfi ilyen, akkor megválaszoltad a női sikertelenséget. Ki akar ürítőzsák lenni?
"Ha neked minden nap 40 fogatlan 140 kilós 50 éves nő írogatna, hogy "gyere k_félj meg", attól te jobban éreznéd magad?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!