Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért olyan nehezen veszik észre a társkeresési sikertelenség okát?
Szerintem sokan önzően állnak hozzá a társkereséshez! Nem egyszer olvastam itt is, hogy a fickó olyan nőt keresne magának aki úgy fogadja el ahogy van, mert ő ugyan nem változik meg senki kedvéért. A nagyképűségről meg nem is beszéljünk, a múltkor a buszunkon szóltam rá az egyik kollégára, hogy ha már annyira chatelget, akkor halkítsa már le a telefonját, mert egész úton a csilingeléseit kellett hallgatni, de még a gombhang is be volt neki kapcsolva, hogy mindenki tudja, ő most próbál ismerkedni. Közben meg akkora sötét volt, hogy minden nap el kellett mondani neki, hogy mit csináljon a gépen.
Volt, hogy láttam mit írogat, mert úgy ült. Azon csak nevettem, mert 2-3 szavas válaszok voltak, gondolom hogy unhatták a másik oldalon :-)
A felsoroltak nagyrésze a nőkre is jellemző. Miért várja a nő a szórakoztatóközpont álomherceget, ha ő maga sem az?
Én a magam részéről lediplomáztam, dolgozom, sportolok (nem vagyok vékony, sem elhízott. Átlag/sportos közötti alkatom van, nyilván nincs kockahas meg kokszos izomzat, de igyekszem nem eltunyulni), van hobbim (a sporton kívül is), megtakarításom és céljaim, terveim vannak, haverok szerint humorom is van.
Ennek ellenére soha egy randim sem volt. Persze én nem vagyok a "világjáró bulibáró traveladdict" típus, aki manapság kelendő lenne. De ennyiből még nem látom a sikertelenségem okát.
Ezt a kérdést ugyanúgy fel lehetne tenni a férfiak szemszögéből.
Egyes nők miért várják el azt, hogy a férfi jóképű, pénzes, szórakoztató, humoros legyen, legyenek céljai, megtakarítása, jövőképe? Esetleg saját háza/lakása, kocsija, hogy tujda fuvarozn ia seggüket amikor csak csettintenek?
Mert sajnos elég sok nőnek irreális elvárásai vannak, és ha már valmelyik nem teljesül tovább lépnek.
És miért? mert megtehetik!
A legtöbb férfi kényszeredetten hajtja a nőket, próbál görcsösen ismerkedni (netalántán udvarolni), szinte minden nővel aki él és mozog és totál leadják az igényszintet, semmi sem számít nekik csak, hogy legyen valaki akibe beledughatják a lompost.
Pontosan emiatt is lett a legtöbb nő egyszerűen elkényeztetett. Királynőnek érezhetik magukat, mert úgyis lesz minden ujjukra legalább egy idióta, akikből válogathatnak.
Persze ismét leírom, tisztelet a kivételnek. Mert van bőven mindkét nem részéről igényes, normális ember is.
céltudatos emberként csak céltudatos emberekkel tudok azonosulni. Nos, ilyet nőben nem találok, pedig 30 közel keresgélek. Jó páran már a 3. diplomájukat csinálják de 1 perc munkatapasztalatuk nincs. 5 éves tervük? Hülyének néz, ha ezt megkérdezem. Gépészmérnök végzettségű a nő és csak a smink, vásárlás, barinők, utazás, insta a téma... tetszett, hogy műszaki végzettségű, gondoltam lesz közös téma.. nos, nem volt.
Férfiként is szempont, hogy nem csak egy lyukat akarok magam mellé, ami szívja a pénzemet, de a szexen kívül nem tud tartalmas beszélgetést, fenntartani. Házvezetés vagy egy finom főzés kizárólag ünnepek alkalmával.. felejtsd el! (és akkor vállaljak gyereket..pff)
Azt veszem észre, hogy a kollégáim párjai is ezt a színvonalat ütik meg. Egyik kijelenti, hogy ő bizony nem ér nyers húshoz, másik ugyanezt mondja a nyers zöldségre. Nem ünneplik a karácsonyt, mert ők nem "ünneplős típusok" de azért minden szülinapra tol valami baromságot a kollégáknak, céges rendezvényeken az első sorban csápol, főzni nem főznek.. a férfi főz. Komolyan vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!