Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon rosszul megy a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul megy a társkeresés, kétségbe vagyok esve, mit tegyek? (részletek lent)

Figyelt kérdés
39 éves vagyok, és férfinemű. Ugyan volt már hét barátnőm, de ebből négy csúnyán kihasznált, lehúzott, átvert. Kettő súlyosan fogyatékos volt, és a legjobb meg két hét után dobott. A leghosszabb kapcsolatom 4 hónapig tartott. Internetes társkeresésre már rengeteget költöttem. Általában nem válaszolnak, és ez szörnyen elkedvetlenít. Nagy ritkán összejön egy randevú, aztán nincs tovább. Jártam ismerkedős rendezvényekre sokszor, de soha nem sikerült privát randevút összehozni. Jártam táncolni is, onnan csak a haverom lett egy lány, aki foglalt... Pedig nem vagyok se csúnya, se buta (van diplomám), se mélyszegény. Nagyon szeretnék családot, de nem látok rá esélyt, hogy valaha is összejön. Egyre feszültebb és stresszesebb vagyok a sok rossz tapasztalat miatt, ha ismerkedni kell. A lelkisegély vonalon flegmán leráztak, mert nem akartam öngyilkos lenni. Van valami megoldás? S.O.S.!

2019. aug. 29. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem akarlak elkeseríteni, de ezek szerint mégis csúnya vagy. Esetleg olvass és tégy a külsődért.
2019. aug. 29. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom, de eddig mit csináltál?A nők többsége beképzelt magasak az elvärásai, nehéz talalni olyat aki tényleg elköteleződik. Remélem össze jön, csak ne stresszelj rá, kötsd le magad, ha van önbizalmad a nők jobban rad fognak figyelni. Olvass könyveket erről. Nehéz dolog az ismerkedés, aztan megtartani a kapcsolatot.
2019. aug. 29. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Valamit rosszul csináltál, jöjj rá mi az.
2019. aug. 29. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Háát hamar elrepülnek az éveid...lassan ott kötsz ki, hogy 50 éves leszel...hipp hopp eljön, és akkor aztán már....11 év múlva már negyed ennyit sem válogathatsz mint most....

Elképzelhető, hogy előnytelen külsőd van....bármi előfordulhat.

2019. aug. 29. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Lehet rémesen öltözködsz, nem tudhatjuk...
2019. aug. 29. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmit, essél vissza a talpadra, a kétségek verméből,hallgass valami brutál zenét és xarj az egészre egy nagyot. :D
2019. aug. 29. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!