Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyetemre járok a sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyetemre járok a sráccal, és sokszor vannak közös óráink, nagyon tetszik nekem, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Még sosem beszéltem vele, nem is köszöntünk még egymásnak, de már ültünk egymás mellett pl a folyosón, meg álltunk egy villamos megállóban, de amikor óra van, ő mindig hátul ül, én meg elől.. Hogyan kezdhetnék el vele beszélgetni?

Nem szeretnék ráírni facebookon, hisz nem is ismerősöm, úgy kellett ki kémkednem Neptunon a nevét :"D Olyan kis magának valónak látszik, mindig egyedül látom, csak bejön az egyetemre, elintézi a dolgát, meghallgatja az előadást és megy is el. senkivel nem láttam még beszélni. Hogyan szólíthatnám meg?

Tervezem hogy még a tavaszi szünet előtt leégetem magam előtte, ezt hogyan tegyem? Van valami tippetek?

2020. márc. 6. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Kemkedj jobban
2020. márc. 6. 12:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Help mee pleaseee
2020. márc. 6. 12:08
 3/7 October15 ***** válasza:
60%

A leégetés alatt azt érted, hogy berpóbálkozol, vagy ez vmi fura fétis? XD

Ha vannak közös óráitok akkor azért annyira nem bonyolult a dolog, kapásból beülsz mellé hátra, hátha / köszönsz neki stb hátha kapcsol, hogy szeretnél beszélni vele. [Nyilván ennyiből arra nem fog következtetni, hogy bejön neked.] Ha meg nem akkor kezdeményezel te. Nincs ebben semmi nagy cucc nem kell ennyire ráfeszülni.

Ha meg nagyon nem akaródzik akkor miért ne írhatnál rá? Okay azért van benned egy kanyar az alapján ahogy kiderítetted a nevét de simán lehet, hogy nem freak out-ol az ilyesmitől. :D Kicsit needy de azért valahol aranyos.

2020. márc. 6. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj oda és mutatkozz be, mond el, hogy egy órára jártok, stb stb. Ne legyél már életképtelen.
2020. márc. 6. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell túlparázni szerintem, ha nem nyitott a beszélgetésre, akkor se történik semmi. Odamész, bemutatkozol, esetleg megkérdezed mi a véleménye a kurzusról vagy valamelyik konrkét tanárról és azzal szépen el is indulhat a beszélgetés.
2020. márc. 6. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Magának való??? Úgy érted nem úgy jár fel alá hogy mindkét oldalán egy-egy csaj és hol jobbra hajol smárolni hol balra.... De ha egy csaj szemel ki egy fiút, nos az a fiú bizony olyan hogy bőven el van látva nőkkel, hiába próbálod magadat azzal nyugtatni hogy a leszólítás lesz a legnehezebb .....
2020. márc. 6. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

"de már ültünk egymás mellett pl a folyosón, meg álltunk egy villamos megállóban" és te nem tudtad kinyitni a szájacskádat ilyenkor sem: Szia! Én vagyok a Rézike! Borzaszto unalmas volt ez az elöadás, csaknem elaludtam, pedig nagyon szeretem ezt a tárgyat. ..........stb.

Vagy megkérsz valakit, hogy szépen mutasson be benneteket egymásnak, mintha soha a büdös életben nem láttátok volna még egymást: Kisasszony engedje meg, hogy bemutassam érdemdus Articsokay Edömér barátomat! Edömér! Rézike! Na mostmár akár szolhattok is egymáshoz három mondatot, természetesen a jolneveltség keretein belül!

(Ilyen élhetetlen népség!!!!)

2020. márc. 6. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!