Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női vélemények szerint mi a megfelelő ''nyomulós'' módszer és mi az ami már zavaró?
Ha nem tetszel egy nőnek, mindent nyomulásnak fog megélni.
Ha tetszel, akkor meg embere válogatja. Mindenki szereti, ha a hogyléte, napja felől érdeklődnek, ez még nem nyomulás, viszont ha már ráerőszakolsz valamit, már az.
Első
A félreértés miatt én ezt úgy értettem, hogy (szerintem legalábbis) egy nő is örül, ha rányomul egy olyan pasi, akit mondjuk kinézett a tömegben és tetszik neki és megvolt az a bizonyos szemkontaktus, amivel arra akarja ösztökélni a férfit, hogy menjen oda hozzá, azaz ''nyomuljon rá''.
Én jelenleg egyedülálló vagyok és tökre örülnék, ha valaki rám 'nyomulna'. Azt veszem észre, hogy nagyon sokszor megbámulnak, néznek a férfiak, de nem lépnek. Jó, ennek sok oka lehet...van barátnője/felesége; nem is jövök be neki, stb, stb.
A kulturált közeledésre egész biztosan kedvesen reagálnék, függetlenül attól, hogy tetszik-e az illető vagy sem és nem tekinteném nyomulásnak. Valamivel szólítson meg (ez nyilván helyzet függő), induljon el a beszélgetés, aztán meglátjuk.
Egyszer történt velem ilyen, a Tesco-ban szólított meg egy férfi. Kedves és szimpatikus volt, beszélgettünk, elkérte a számomat és ennyi. Randiztunk párszor, kiderült, hogy nem egymást keressük és ennyi. De nagyon értékeltem, hogy oda mert jönni hozzám ismeretlenként és visszaadta a hitemet, hogy tényleg bárhol bele lehet futni szimpatikus férfiakba.
Ha nem ismerem, akkor sehogy ne nyomuljon és ne is szólítson le.
Ha ismerjük egymást, akkor beszélgessen velem, hívjon meg közös programokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!