Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan juthatnék nőhöz?
Sziasztok! Minden álmom, hogy végre nőt szerezzek. Mindig elfog egyfajta rossz érzés amikor pl a WestEndbe látom a csávókat a gyönyörű, modellalkatú barátnőikkel az oldalalukon. Ilyenkor arra gondolok, hogy nekem ez miért nem adatott meg? :( Nincs sok pénzem. A külsőmet inkább hagyjuk... -.-" A szexuális életem rendben van, folyamatosan járok prostikhoz, de szeretnék már egy olyan nőt aki éjjel-nappal mellettem van. Nincsenek nagy elvárásaim, sőt az évek alatt teljesen leadtam az igényeimet. Mindössze annyit várok, hogy az adott lány legyen vékony, kedves, széparcú. Sokszor látok ilyen nőket az utcán, de nem merek odamenni. Tudtok valami megoldást, vagy soha nem lesz rendes nőm?? :"(
28/F
#2 bizony bizony akárhogy pontozgatjátok le a válaszokat, akárhogy jelentgetitek, egyre többen jönnek rá, hogy a prostizás olcsóbb mint a barátnő. Sajnos.
Nem csak pénzügyileg, hanem érzelmileg is (kevésbé traumatikus).
"Honnan szerezzek nőt" - mint valami állatot a piacról kb. úgy állsz hozzá a témához... addig nem is lesz.
27/N
Meg vagyok döbbenve amikor azt kell olvasnom, hogy egyesek kifejezetten örülnek ezen "fizetős szolgáltatásoknak".
Férfiként írom ezt.
Nőt nem szerezni kell, mert a nők nem tárgyak, hanem érző, gondolkodó emberek. Azokat megismerni kell.
Ráadásul ordít a leírásodból az ellentmondás: nincsenek nagy igényeid, de azért a modell alakú nőkre nyáladzol.
Nem csodálom, hogy a prostinál kötöttél ki, mert fejben nagyon nem vagy rendben.
"Nőt nem szerezni kell, mert a nők nem tárgyak, hanem érző, gondolkodó emberek."
Ez nem a humor rovat :D
#11 ezt nagyon benézted mert nem én pontoztam le a valaszokat. Nem szokásom pontozgatni. 2-es voltam
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!