Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfi létezik?

Figyelt kérdés

létezik olyan férfi aki csak 1 nőnek él?

akinek 1 a minden és más nőre még nézni se néz?

aki éveken át 1 mellet tart ki úgy hogy másra még gondolni se gondol?

csak mert nekem még csak olyan volt aki melletem megnézett nőket..feltünően(és zavart) aki mellettem más nőket nézett facebookon...és olyan is aki mellettem társkeresőzött...és aki titokban csetelt más nőkkel

fiúk ti ha van párotok megnéztek mást nőt a neten?

ŐSZINTÉN , úgyse tudjuk kik vagytok :D

2020. márc. 6. 01:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Én sajnos évekig még viszonzatlanul is csak egy nőt szerettem, szóval igen, létezik. Ha lenne társam nem társkeresőznék és nem érdekelne más nő romantikus, vagy szexuális értelemben. Viszont van az éremnek másik oldala is: Az, hogy csinosnak találok más nőt, nem jelenti azt, hogy bármit is akarnék tőle. Az pedig, hogy chatelek barátilag olyan nővel, akit a párom előtt 10 éve haverként ismerek, megintcsak nem jelenti azt, hogy bármit akarnék tőle, mint nőtől. A beteges féltékenység, amikor tényleg szó szerint arról megy a veszekedés, hogy "láttam, hogy a hírbemondó nő mellét megnézted", az baromira nem normális dolog!
2020. márc. 8. 13:37
 22/22 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem létezik csak ha elmondom a véleményem fájni fog. Az a pasi aki azt hiszi megfogta az isten lábát veled, az nem szívesen nézelődik másfelé, nem is teszi fel magában, hogy milyen lenne mással.
2020. márc. 8. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!